SEO Rotterdam: Jouw SEO specialist voor meer bezoekers

Meer bezoekers nodig? Vul in en ontdek wat beter kan!

Stijgen in Google én tijd besparen? Linkbuilding uitbesteden is het antwoord! Met het juiste linkbuilding bureau aan je zijde win jij van je concurrenten. Meer dan 10 jaar ervaring, 600+ succesvolle linkbuilding klanten en toegewijde specialisten, dat is wat SAM Online Marketing in huis heeft!

Je bedrijf zien groeien met een SEO specialist in Rotterdam

Zoekmachine optimalisatie is een proces waar enkele maanden overheen gaat, maar waarbij je de investering van je bedrijf dubbel en dwars terugverdient. Wanneer een specialist van ons SEO bureau uit Rotterdam er door middel van zoekmachine optimalisatie namelijk voor heeft gezorgd dat je website bovenaan in de organische zoekresultaten van Google staat, stromen de aanvragen en bestellingen binnen. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw SEO in Rotterdam, zoals voor linkbuilding? Neem contact op met een van onze SEO experts uit Rotterdam en bespreek de mogelijkheden!

Ons online marketing bureau is er niet alleen voor SEO in Rotterdam. Ook zijn wij werkzaam in Dordrecht, Gouda en Breda!

In zee gaan met ons SEO bureau vanuit Rotterdam

Samen vooruit, samen winnen

Wat weten wij nu over SEO doen in Rotterdam? Een hoop! Al jarenlang staan wij in de online marketingwereld aan de top. Vooral als het gaat om SEO. Onze specialisten hebben steeds opnieuw bijzondere resultaten gehaald voor onze klanten. Dit zijn niet alleen klanten uit Rotterdam, maar ook eromheen! Zo hebben we een hoop mooie cases die je kunt bekijken. “683% meer bezoekers in 9 maanden!”. Dat is past échte groei!

Dit soort resultaten zijn precies de reden dat we met zoveel vertrouwen kunnen zeggen dat we een van de beste zijn in het vak. SAM Online Marketing is het SEO bureau waar jouw bedrijf concurrenten in Rotterdam voorbij vliegt!

A.J.M. van houdt

In 9 maanden 683%
meer bezoekers!

Voor onze trouwe klant A.J.M. van Houdt hebben we resultaten weten te halen, die ver boven de verwachtingen uit stegen.

#seorotterdam #seouitbesteden

Nog niet overtuigd?

Ondernemers kiezen niet zomaar voor ons als specialist. Met ons win je!

100% zekerheid van:

 • Meer bezoekers
 • Focus op ROI
 • Doelstelling die altijd gehaald worden
 • Een werkende lange termijn strategie
 • Lokale SEO-expertise
 • Hulp bij optimalisatie van je website

Bij SAM zetten we in op het behalen van concrete resultaten, met een speciale focus op SEO in Rotterdam. Ons doel is altijd: we richten ons minder op de bestede tijd en meer op de voordelen die onze inspanningen jouw bedrijf brengen. Voor succes in SEO in de dynamische markt van Rotterdam, is het noodzakelijk om verder te kijken dan standaard tools en diepgaand in de data te duiken om optimale resultaten te behalen. Onze experts hebben diepgaande kennis van de lokale Rotterdamse markt en weten precies wat er nodig is.

Wanneer je kiest voor SAM voor je SEO behoeften in Rotterdam, kies je voor een team van toegewijde online marketing specialisten. We begrijpen dat succes voor jouw bedrijf in Rotterdam niet alleen een positieve impact heeft op jouw groei, maar ook op de onze. We streven ernaar om boven de standaard resultaten uit te stijgen, door niet alleen te vertrouwen op de basisinstrumenten maar door innovatieve strategieën toe te passen die specifiek zijn afgestemd op de Rotterdamse markt. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf de concurrentie voorblijft, koste wat kost.

Het is duidelijk: succes is verzekerd! Met SAM Online Marketing zetten we door totdat we jouw doelen hebben bereikt, met een bijzondere nadruk op SEO in Rotterdam. Deze belofte geldt over de hele linie, voor alle diensten die we aanbieden, niet alleen SEO.

Door de handen ineen te slaan met SAM Online Marketing haal je een betrokken partner in huis. We kijken verder dan enkel SEO en nemen samen met jou alle facetten van online ondernemen onder de loep, met een speciale focus op de Rotterdamse markt. We staan schouder aan schouder in jouw streven naar succes. Samen vooruit, samen winnen!

In de afgelopen 11 jaar heeft ons deskundige team van specialisten succesvol bijgedragen aan de groei van meer dan 900 bedrijven, met een bijzondere nadruk op SEO-strategieën in Rotterdam. Dit betekent dat we bijna duizend ondernemers hebben geholpen om hun online zichtbaarheid en positie in zoekmachineresultaten aanzienlijk te verbeteren, waardoor zij in hun respectievelijke markten uitblinken. Deze prestaties onderstrepen onze expertise en toewijding aan elk project dat we ondernemen, met een duidelijke focus op maatwerk SEO-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de dynamische en competitieve Rotterdamse markt.

Onze benadering van SEO in Rotterdam is grondig en doordacht, waarbij we niet alleen de laatste trends en algoritme-updates volgen, maar ook diepgaande marktonderzoeken uitvoeren om de unieke kansen en uitdagingen van jouw bedrijf te begrijpen. Door onze uitgebreide ervaring en kennis van de lokale markt, zijn we in staat om strategieën te ontwikkelen die niet alleen de online aanwezigheid van onze klanten verbeteren, maar ook hun algehele bedrijfsgroei stimuleren. Wil je meer weten over de specifieke resultaten die we hebben bereikt en hoe we bedrijven in Rotterdam naar nieuwe hoogten hebben geleid? Neem dan een kijkje bij onze uitgebreide case-studies, waar we in detail treden over onze aanpak en de succesvolle uitkomsten.

Het is ondenkbaar! We maken de afspraak dat we niet stoppen totdat we jouw doelen hebben bereikt. Je schakelt ons in voor SEO met het doel om bepaalde resultaten te behalen. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat we die resultaten realiseren, zonder compromis!

Wil je meer bezoekers
met SEO uitbesteden?

Heb je een Rotterdams bedrijf en wil je meer bezoekers op je website? Laat ons team je helpen!

 • Vermenigvuldig je investering
 • 990+ succesvolle klanten
 • Een strategie op maat

Floris

Online marketing specialist

Wat doet een SEO specialist voor bedrijven in Rotterdam?

Om resultaat voor je bedrijf te kunnen halen, concentreren wij ons bij jouw SEO niet enkel op linkbuilding. We pakken het volledige spectrum zoekmachine optimalisatie aan. Het duurt enkele maanden voordat de werkzaamheden van ons bureau aanslaan bij Google, maar hierna is resultaat een zekerheid. Lees hieronder verder over de vaste werkwijze van onze SEO specialist in Rotterdam en de optimalisatie van je website of webshop.

Wat voor bedrijven in Rotterdam hebben baat bij SEO?

SEO bestaat uit veel verschillende onderdelen. De scan die we bij ons SEO bedrijf doen is daarom heel uitgebreid. Tot in de letters checken we jouw website om te kijken waar de mogelijkheden nog voor het oprapen liggen. Zoekmachine optimalisatie bestaat globaal uit drie onderdelen: on-page, linkbuilding en techniek. Deze drie onderdelen op zich bestaan natuurlijk ook weer uit veel verschillende facetten die in de SEO scan uitgebreid geanalyseerd moeten worden. We lichten graag toe hoe deze onderdelen met de onderliggende facetten eruitzien.

We hebben mooie resultaten gehaald voor…
Ondernemers die jou voor gingen
Meneer Casino
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
REDA Logo
Singelloop Logo
REDA Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
Een aantal van jouw specialisten
Het winnende team
TEAM SAM Jake
Jake
Online marketing specialist
TEAM SAM Sasha
Sasha
Directeur & Strateeg
TEAM SAM Ali
Ali
Online marketing specialist
TEAM SAM Teun
Teun
Online marketing specialist
TEAM SAM Floris
Floris
Online marketing specialist
TEAM SAM Daniela
Daniela
Junior Online Marketeer

Direct jouw SEO in Rotterdam uitbesteden aan ons bureau

Een SEO bedrijf dat met je meedenkt, waar je meer groeit en dat er alles aan doet om te winnen. Dat is wat je als bedrijf nodig hebt. Is dat precies wat je zoekt? Dan zit je bij ons als SEO specialist precies goed! SAM Online Marketing is de aangewezen partij voor het uitbesteden van je SEO. Een expert van ons online marketing bureau zorgt er door middel van zoekmachine optimalisatie voor dat je website binnen de kortste keren hoog in de organische zoekresultaten van Google komt. Ons bedrijf pakt daarbij zowel on-page als techniek en linkbuilding aan. Ben jij klaar om te winnen? Neem contact op met onze SEO bedrijf. Samen optimaliseren we jouw website, samen gaan we vooruit en samen winnen we!

Veelgestelde vragen over SEO in Rotterdam

Zeker! Aan ons online marketing bureau kun je bijvoorbeeld ook alleen je linkbuilding uitbesteden. Vaak wordt hiervoor gekozen door grotere bedrijven die al iemand hebben die teksten voor hen schrijft. Met de juiste linkbuilding strategie kom je dan ook echt hoog in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Maar zo makkelijk is dat niet! Zoals je waarschijnlijk al weet bestaat SEO uit drie onderdelen. Naast linkbuilding heb je namelijk ook nog het on-page gedeelte en de techniek die volledig in orde moeten zijn. Hier zullen we jou als echte professionals dan ook in adviseren en ondersteunen wanneer jij kiest voor het uitbesteden van linkbuilding. Alleen op deze manier zal je topposities bereiken!

Eigenlijk is het heel simpel. SEO is namelijk een breed begrip waar dus veel bij komt kijken. Het feit dat ondernemers kiezen voor alleen al hun linkbuilding uitbesteden aan een bureau zegt dan in principe ook al genoeg! Voor zoekmachine optimalisatie heb je een heel team nodig dat ervoor zal zorgen dat je écht resultaat zal halen. Wanneer er maar één persoon achter de gehele optimalisatie zit, dan loop je eigenlijk constant achter de feiten aan. Een zzp’er kan al het werk dat komt kijken bij SEO namelijk niet makkelijk in zijn eentje doen. Met een bureau heb je dus een heel team van professionals die samenwerken om jouw bedrijf drastisch te laten groeien!

Om de juiste specialist te kiezen die jouw bedrijf hoog in de organische zoekresultaten moet krijgen, kun je eigenlijk het beste naar hun eigen werk kijken. In deze hebben we het dan niet per se over het werk dat een bureau heeft gerealiseerd voor haar klanten, maar echt het werk voor hun eigen website. Staan zij zelf hoog in Google of andere zoekmachines? Dit is de meest simpele maatstaf die je kunt gebruiken om jouw professional te kiezen. Uiteraard is het daarbij altijd goed om het werk in te zien. Let dan vooral op de groei die jouw specialist heeft kunnen realiseren voor andere klanten. Daarnaast is de communicatie en transparantie in deze samenwerking ook van belang!

Er zijn geen pakketten of standaard prijzen voor het inschakelen van ons bedrijf. Wel kunnen we je uitleggen waar de kosten op gebaseerd zijn. In principe betaal je per uur voor onze online marketing diensten. Hier rekenen wij €110 voor. Vervolgens kunnen we twee dingen doen. Allereerst kunnen we jouw wensen bespreken en stellen we aan de hand hiervan een offerte op. Deze offerte is gebaseerd op de hoeveelheid uren die we nodig hebben om daadwerkelijk resultaat te halen met de zoekwoorden waar jij op wil scoren. Anderzijds kunnen we kijken naar jouw budget en wat hiermee mogelijk is. In deze kijken we dus eerder naar de hoeveelheid uren die we per maand hebben met jouw budget en welke resultaten we daar allemaal mee kunnen bereiken.

In principe is SEO erg belangrijk. Op deze manier ben je namelijk vindbaar in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. Hier gaat het namelijk om als je een website hebt, vindbaarheid. Zonder dat je vindbaar bent, kun je natuurlijk geen verkopen creëren. Eigenlijk maakt het dus niet heel veel uit op welke manier jouw publiek je kan vinden. Als je maar ergens te vinden bent op het internet. Zoekmachine optimalisatie is daarentegen wel de meest duurzame manier om vindbaar te zijn op het internet. Als je namelijk eenmaal in de topposities te vinden bent, dan ben je vaak niet zomaar van je plek te krijgen. Tenzij er uiteraard een update van Google plaatsvindt, waardoor je website minder gewaardeerd wordt.

Advies kunnen wij op verschillende manieren geven. Wanneer je nog geen samenwerking met ons bent aangegaan, kunnen wij een website scan doen. Hiermee maken we inzichtelijk waar de kansen op jouw website liggen en hoe we dus eigenlijk resultaten voor jou kunnen realiseren.

Aan de andere kant is het ook mogelijk dat je advies van ons krijgt wanneer je bijvoorbeeld alleen kiest voor het uitbesteden van je linkbuilding. Dan krijg je namelijk advies van ons over het on-page plaatje en hoe de techniek van de website in elkaar moet steken om goed te kunnen scoren. Belangrijk is dus wel dat je ons advies opvolgt hierin. Met alleen linkbuilding kom je er namelijk niet zo makkelijk en kan het zelfs heel erg als spam overkomen wanneer je te veel links hebt!

Weten waar je kansen liggen?

Weet je niet hoe je je SEO resultaten kunt verbeteren en, ben je benieuwd naar je verbeterpunten?

Laat ons je website GRATIS analyseren!

 • Duidelijke verbeterpunten
 • Volledig stappenplan voor 2024
 • Gericht op korte én lange termijn

Jake

SEO specialist