SEO Bureau Rotterdam
Samen vooruit

Beste SEO Bureau Rotterdam!

Een SEO specialist inschakelen van een SEO bureau in Rotterdam om je bedrijf te laten groeien? Dan is SAM Online Marketing het juiste SEO bedrijf voor jouw zoekmachine optimalisatie uitbesteden!

Stijgen in Google met ons SEO bureau?

Met een bureau als SAM Online Marketing weet je zeker dat je vooruit gaat, wint en groeit. Onze SEO specialisten doen er alles aan om het meeste uit je onderneming te halen wanneer je ervoor kiest de diensten aan ons uit te besteden. Resultaat staat bij ons altijd op nummer één. Want als jij wint, winnen wij ook!

Zoekmachine optimalisatie is een proces waar enkele maanden overheen gaat, maar waarbij je de investering van je bedrijf dubbel en dwars terugverdient. Wanneer een specialist van ons SEO bureau uit Rotterdam er door middel van zoekmachine optimalisatie namelijk voor heeft gezorgd dat je website bovenaan in de organische zoekresultaten van Google staat, stromen de aanvragen en bestellingen binnen. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw SEO in Rotterdam, zoals voor linkbuilding? Neem contact op met een van onze SEO experts uit Rotterdam en bespreek de mogelijkheden!

Ons online marketing bureau is er niet alleen voor SEO in Rotterdam. Ook zijn wij werkzaam in Dordrecht, Gouda en Breda!

SEO Bedrijf

Winstgevende SEO
campagne op maat

Voor iedere campagne die wij opzetten maken wij een aparte SEO strategie op maat. Elke website is anders en heeft zijn eigen aandacht nodig!

Jouw SEO specialist Rotterdam

SAM Online Marketing is jouw SEO specialist. Ons bureau zorgt er door middel van zoekmachine optimalisatie voor dat je lokaal, regionaal, nationaal of zelfs internationaal bovenaan komt te staan in de organische zoekresultaten van Google. Om dit te kunnen bewerkstelligen, zorgt ons bureau ervoor dat je bedrijf van begin tot eind wordt geoptimaliseerd. Dit allemaal natuurlijk volgens de richtlijnen van de zoekmachines. Om jouw SEO Rotterdam in goede banen te leiden en een groei in je bedrijf te creëren, werkt je SEO specialist volgens een vaste werkwijze, die hieronder is te lezen.

Aanpak van ons SEO bureau Rotterdam

Om resultaat voor je bedrijf te kunnen halen, concentreren wij ons bij jouw SEO niet enkel op linkbuilding. We pakken het volledige spectrum zoekmachine optimalisatie aan. Het duurt enkele maanden voordat de werkzaamheden van ons bureau aanslaan bij Google, maar hierna is resultaat een zekerheid. Lees hieronder verder over de vaste werkwijze van onze SEO specialist in Rotterdam en de optimalisatie van je website of webshop.

Inventarisatie SEO project

Binnen SEO Rotterdam is het allereerst zaak om het zoekmachine optimalisatie project in kaart te brengen. Een deskundige van ons SEO bureau doet dan ook een uitgebreid markt- en zoekwoordonderzoek, waarbij zowel kansen als valkuilen in kaart worden gebracht. Aan de hand hiervan wordt een plan van aanpak opgezet, waarbij van begin tot eind duidelijk is waar je aan toe bent omtrent de SEO voor jouw website of webshop.

On-page zoekmachine optimalisatie

Binnen SEO is on-page optimalisatie de eerste stap. Een SEO specialist van ons bureau optimaliseert ieder on-page en content onderdeel van je website. Hierbij worden zoekwoorden subtiel verwerkt in essentiële onderdelen van je webpagina (SEO titels, meta descriptions, alt elementen, body tekst, headings en andere belangrijke componenten), zodat Google je website eenvoudig uit kan lezen.

On-page Zoekmachine Optimalisatie

Technische SEO

Ook technische zoekmachine optimalisatie is een onderdeel dat je kunt uitbesteden voor jouw SEO in Rotterdam. Een specialist van ons bureau maakt een uitgebreide technische analyse van je website, waarna dit wordt uitgevoerd door webdesigners en programmeurs van ons bedrijf. De technische zoekmachine optimalisatie (SEO) onderdelen die worden aangepakt, hebben betrekking op laadtijd (websitesnelheid), crawlability, meta data en andere technische componenten.

Technische SEO

Autoriteit/linkbuilding

Zodra het on-page gedeelte en technische gedeelte van je website staat, kan jouw zoekmachine optimalisatie specialist in Rotteram beginnen met het uitbreiden van de online autoriteit van je bedrijf door middel van linkbuilding. Onze SEO experts breiden de autoriteit van je website gefaseerd uit, met geoptimaliseerde anchorteksten, relevante en diverse links en een goede verhouding tussen follow en nofollow. Meer weten over de linkbuilding mogelijkheden bij ons SEO bureau rotterdam? Een professional vertelt je er graag meer over!

Autoriteit linkbuilding

Lokale SEO Rotterdam met een professioneel bureau

Heb jij een bedrijf in de omgeving van deze grote stad en wil je winnen van je concurrenten in de omgeving? Dan is lokale SEO een passende strategie voor jou! Als echt Rotterdams bedrijf wil je natuurlijk ook Rotterdamse klanten aantrekken. Voor veel branches geldt namelijk dat mensen zoeken naar bedrijven die niet ver van hun af zitten. Denk bijvoorbeeld aan loodgieters, fysiotherapeuten, schilders etc. Jijzelf, en nog veel meer andere mensen, bent waarschijnlijk sneller geneigd om in zee te gaan met bedrijven in jouw omgeving. Het scheelt toch weer reistijd en wekt toch net iets meer vertrouwen op om te werken met een bedrijf uit jouw eigen stad. Zo denken jouw potentiële klanten dus ook! 

Om zoveel mogelijk van deze potentiële klanten te kunnen bedienen, is het van groot belang dat je samen met een SEO bureau aan de slag gaat met lokale SEO. Met een bureau kom jij namelijk binnen no-time bovenaan in Google en andere zoekmachines. Zo krijg je meer bezoekers naar je website en verhoog je je omzet. Dat is toch ideaal?!

SEO Specialist

Onze specialisten zorgen
snel voor zichtbare
resultaten

Wil jij winstgevend zijn met jouw website in de organische zoekresultaten? Neem dan direct contact op met onze specialisten! Bij een samenwerking met SAM komen dan ook diverse voordelen kijken:

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

Direct jouw SEO in Rotterdam uitbesteden

Een SEO bedrijf dat met je meedenkt, waar je meer groeit en dat er alles aan doet om te winnen. Dat is wat je als bedrijf nodig hebt. Is dat precies wat je zoekt? Dan zit je bij ons als SEO specialist precies goed! SAM Online Marketing is de aangewezen partij voor het uitbesteden van je SEO. Een expert van ons online marketing bureau zorgt er door middel van zoekmachine optimalisatie voor dat je website binnen de kortste keren hoog in de organische zoekresultaten van Google komt. Ons bedrijf pakt daarbij zowel on-page als techniek en linkbuilding aan. Ben jij klaar om te winnen? Neem contact op met onze SEO bedrijf. Samen optimaliseren we jouw website, samen gaan we vooruit en samen winnen we!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Veelgestelde vragen over SEO in Rotterdam

Zeker! Aan ons online marketing bureau kun je bijvoorbeeld ook alleen je linkbuilding uitbesteden. Vaak wordt hiervoor gekozen door grotere bedrijven die al iemand hebben die teksten voor hen schrijft. Met de juiste linkbuilding strategie kom je dan ook echt hoog in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Maar zo makkelijk is dat niet! Zoals je waarschijnlijk al weet bestaat SEO uit drie onderdelen. Naast linkbuilding heb je namelijk ook nog het on-page gedeelte en de techniek die volledig in orde moeten zijn. Hier zullen we jou als echte professionals dan ook in adviseren en ondersteunen wanneer jij kiest voor het uitbesteden van linkbuilding. Alleen op deze manier zal je topposities bereiken!

Eigenlijk is het heel simpel. SEO is namelijk een breed begrip waar dus veel bij komt kijken. Het feit dat ondernemers kiezen voor alleen al hun linkbuilding uitbesteden aan een bureau zegt dan in principe ook al genoeg! Voor zoekmachine optimalisatie heb je een heel team nodig dat ervoor zal zorgen dat je écht resultaat zal halen. Wanneer er maar één persoon achter de gehele optimalisatie zit, dan loop je eigenlijk constant achter de feiten aan. Een zzp’er kan al het werk dat komt kijken bij SEO namelijk niet makkelijk in zijn eentje doen. Met een bureau heb je dus een heel team van professionals die samenwerken om jouw bedrijf drastisch te laten groeien!

Om de juiste specialist te kiezen die jouw bedrijf hoog in de organische zoekresultaten moet krijgen, kun je eigenlijk het beste naar hun eigen werk kijken. In deze hebben we het dan niet per se over het werk dat een bureau heeft gerealiseerd voor haar klanten, maar echt het werk voor hun eigen website. Staan zij zelf hoog in Google of andere zoekmachines? Dit is de meest simpele maatstaf die je kunt gebruiken om jouw professional te kiezen. Uiteraard is het daarbij altijd goed om het werk in te zien. Let dan vooral op de groei die jouw specialist heeft kunnen realiseren voor andere klanten. Daarnaast is de communicatie en transparantie in deze samenwerking ook van belang!

Er zijn geen pakketten of standaard prijzen voor het inschakelen van ons bedrijf. Wel kunnen we je uitleggen waar de kosten op gebaseerd zijn. In principe betaal je per uur voor onze online marketing diensten. Hier rekenen wij €110 voor. Vervolgens kunnen we twee dingen doen. Allereerst kunnen we jouw wensen bespreken en stellen we aan de hand hiervan een offerte op. Deze offerte is gebaseerd op de hoeveelheid uren die we nodig hebben om daadwerkelijk resultaat te halen met de zoekwoorden waar jij op wil scoren. Anderzijds kunnen we kijken naar jouw budget en wat hiermee mogelijk is. In deze kijken we dus eerder naar de hoeveelheid uren die we per maand hebben met jouw budget en welke resultaten we daar allemaal mee kunnen bereiken.

In principe is SEO erg belangrijk. Op deze manier ben je namelijk vindbaar in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. Hier gaat het namelijk om als je een website hebt, vindbaarheid. Zonder dat je vindbaar bent, kun je natuurlijk geen verkopen creëren. Eigenlijk maakt het dus niet heel veel uit op welke manier jouw publiek je kan vinden. Als je maar ergens te vinden bent op het internet. Zoekmachine optimalisatie is daarentegen wel de meest duurzame manier om vindbaar te zijn op het internet. Als je namelijk eenmaal in de topposities te vinden bent, dan ben je vaak niet zomaar van je plek te krijgen. Tenzij er uiteraard een update van Google plaatsvindt, waardoor je website minder gewaardeerd wordt.

Advies kunnen wij op verschillende manieren geven. Wanneer je nog geen samenwerking met ons bent aangegaan, kunnen wij een website scan doen. Hiermee maken we inzichtelijk waar de kansen op jouw website liggen en hoe we dus eigenlijk resultaten voor jou kunnen realiseren.

Aan de andere kant is het ook mogelijk dat je advies van ons krijgt wanneer je bijvoorbeeld alleen kiest voor het uitbesteden van je linkbuilding. Dan krijg je namelijk advies van ons over het on-page plaatje en hoe de techniek van de website in elkaar moet steken om goed te kunnen scoren. Belangrijk is dus wel dat je ons advies opvolgt hierin. Met alleen linkbuilding kom je er namelijk niet zo makkelijk en kan het zelfs heel erg als spam overkomen wanneer je te veel links hebt!