Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Google AdWords

Vinkje 1Meer dan 900 klanten! Vinkje 2Gecertificeerde Ads specialisten Vinkje 3Meer uit jouw budget halen Vinkje 4Opzetten en beheer door expert

Benieuwd wat wij met Ads voor jou kunnen betekenen?

Met onze ervaring verhogen wij je CTR tot 70%!

Landingspagina - SEA met maandbudget

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer website bezoekers? Meer leads? Meer omzet? Of meer naamsbekendheid voor uw bedrijf? Met Google AdWords (huidige Google Ads) is het mogelijk. Wilt u weten wat mogelijk is voor uw bedrijf? Meer dan 900 klanten gingen u voor. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in met onze gecertificeerde Google AdWords specialisten.

Waarom Google AdWords uitbesteden? 

Google AdWords (Google Ads) is een krachtig advertentieprogramma van Google om online resultaten te behalen. Hoe zichtbaarder u bent in Google, hoe makkelijker de potentiële klanten uw bedrijf kunnen vinden. Wij zorgen ervoor dat u met Google AdWords volledig ondersteund wordt en hoger komt in Google. De campagnes worden opgezet door onze ervaren specialisten. De voortgang van de campagnes worden geanalyseerd en regelmatig met u besproken. Op deze manier heeft u op afstand de regie in handen over uw eigen Google AdWords campagne. 

Google AdWords kan een effectieve manier zijn om verschillende online doelstellingen te behalen. Het kan ook een duur kanaal zijn. Het is duur wanneer u niet weet hoe u de zoekwoorden effectief kunt gebruiken op uw campagnes. Een Google AdWords bureau of marketingbureau heeft up-to-date Google kennis en weet precies wat er gedaan moet worden. Als officiële partner van Google zorgen wij voor een hoger rendement via jouw webshop of website. Wilt u weten hoe Google AdWords effectief ingezet kan worden voor uw bedrijf? Neem vandaag nog contact op! 

Contact met ons opnemen

Wat biedt SAM Online Marketing als AdWords Specialist?

SAM Online Marketing is de Google AdWords specialist die u verder helpt. Onze agency beschikt over diverse specialisten, die uw advertenties naar een hoger niveau zullen brengen. Wij zorgen voor een zo laag mogelijke cost per click en een zo laag mogelijke cost per conversion. Hierbij werken wij vanuit 5 duidelijke stappen: 

 1. Inventarisatiefase: kennismaking, waarbij wij diverse vragen op u afvuren, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van u en uw markt. 
 2. Onderzoek: op basis van de inventarisatie doen wij een uitgebreid zoekwoord- en marktonderzoek, waarbij wij ook uw concurrenten uitgebreid doorlichten.
 3. Campagne: wanneer we de beste zoekwoorden hebben gevonden en de kosten per klik in kaart hebben gebracht, richten wij de eerste campagnes en advertenties in.
 4. Monitoring: we meten de resultaten van de campagnes en passen deze campagnes aan op basis van de resultaten.
 5. Optimalisatie: Onze specialisten blijven de resultaten meten en zullen elke mogelijkheid aangrijpen om de advertenties verder te optimaliseren. 

Waarom kiezen voor een Google AdWords specialist?  

Samen met onze gecertificeerde Google AdWords specialist bespreekt u de mogelijkheden en de kansen voor uw bedrijf. Zodra de doelstelling helder zijn voor beide partijen gaan we aan de slag met de Google AdWords campagne. De specialist zet een campagne op en houdt het voor u in de gaten. Tussentijds worden de resultaten gedeeld om de voortgang te analyseren. Aan de hand van de resultaten worden de campagnes geoptimaliseerd. 

Als er aan Google AdWords  gedacht wordt, denkt men als eerst aan producten en diensten verkopen. Naast sales genereren is Google AdWords uitermate geschikt voor het creëren van naamsbekendheid van uw bedrijf. 

Kosten Google AdWords 

De kosten van een Google AdWords campagne is afhankelijk van uw wensen. Echter, schrikt men al bij het woordje, kosten. Dat is helemaal niet nodig. De kosten kunnen variëren van 5 euro per dag tot wel honderden euro’s. Dat is allemaal afhankelijk van uw wensen en doelstellingen. De Google AdWords specialist zet een campagne op dat ervoor zorgt dat uw website of webshop leads genereert en meer bezoekers aantrekt. 

Interesse? Dan nodigen wij u graag uit voor een één op één adviesgesprek op onze locatie. Liever telefonisch? Geen enkel probleem! Onze specialisten staan 5 dagen per week tussen 09:00 en 18:00 klaar om u te helpen! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en haal er geweldige resultaat uit.

Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.”

- Raymond van Heijningen, Personal trainer