Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Google AdWords
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Google AdWords

Google beschikt niet alleen over een organisch gedeelte, maar ook over een advertentie gedeelte. Google AdWords – ook wel Search Engine Advertising (SEA) – genoemd, zorgt dat je niet alleen hoeft te optimaliseren, maar ook direct bezoekers via advertenties kunt genereren. SAM Online Marketing staat u bij in het opzetten van een winstgevende Google AdWords campagne, met een positieve ROI. Lees verder over onze Google AdWords campagnes, of neem direct contact op met een specialist om de mogelijkheden te bespreken.

Cost-Per-Click

Google AdWords maakt gebruik van de zogeheten cost-per-click. Hierdoor betaalt u niet per vertoning van uw advertentie, maar per persoon die het bericht aanklikt. Van te voren stelt u een klikbudget in, alsook de prijs per click. Naarmate uw Quality Score (QS) toeneemt, is het goedkoper/voordeliger om te adverteren in de zoekmachine. Deze score bepaalt Google op basis van factoren als de klikfrequentie, de kwaliteit van uw landingspagina, de laadtijd van uw website en uw advertentiegeschiedenis. SAM Online Marketing zorgt voor een goede QS en schept alle juiste randvoorwaarden om dit te bereiken.

 

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

internet marketing bureau

De juiste zoektermen

Cruciaal voor een winstgevende AdWords campagne is het zoekwoordonderzoek. U dient te achterhalen welke zoektermen de hoogste zoekvolumes hebben, in combinatie met de relevantie tot uw business en de kosten per klik (CPC). Door de beste verhoudingen tussen deze drie meeteenheden te zoeken, maximaliseert u uw ROI.

Lokaal/landelijk & longtail/shorttail

De mogelijkheden binnen Google AdWords zijn zeer divers. Zo is er een duidelijk verschil tussen kwaliteit en kwantiteit. Enerzijds kunt u voor landelijke en algemene (shorttail) zoektermen gaan. Deze brengen hoge zoekvolumes met zich mee, maar zijn lang niet altijd relevant, waardoor u lang niet altijd terugkrijgt wat u erin steekt. Anderzijds kunt u voor lokale en specifieke (longtail) zoektermen gaan. Deze sluiten naadloos aan op uw business. Echter zitten er vaak hogere kosten aan verbonden en is het tijdsintensiever om deze campagnes te optimaliseren. SAM Online Marketing zorgt voor een goede verhouding tussen beide werelden, voor maximaal rendement.

Uw Google AdWords campagne op laten zetten door SAM Online Marketing

SAM Online Marketing zet graag uw Google AdWords campagne op. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar de juiste zoektermen, gaan we op zoek naar buitenkansjes en zorgen we voor een zo hoog mogelijke Quality Score, om de kosten per klik zo laag mogelijk te houden en uw conversie zo hoog mogelijk te krijgen. De mogelijkheden met een specialist bespreken? Neem direct contact op!

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2020 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!