Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
AdWords
Google AdWords
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Google AdWords 

Google Adwords. Het blijft een fenomeen waarmee men niet over op kan houden. Heeft u interesse om een AdWords Specialist in te schakelen, of zoekt u hulp bij het zelf inrichten van uw campagnes? Lees hieronder verder en we vertellen u meer over wat Google AdWords is, wat wij als agency bieden en welke mogelijkheden er allemaal zijn! 

Wat is Google AdWords? 

Google AdWords, ook wel SEA (Search Engine Advertising) genoemd, is een advertentieprogramma dat door Google in het leven is geroepen. Google Ads (want zo heet het tegenwoordig) biedt bedrijven diverse mogelijkheden om bezoekers door middel van advertenties te bereiken en naar de website te trekken. Hiermee kan men relevant zoekverkeer genereren, met een hoge kans op conversie. 

Google Ads biedt meerdere mogelijkheden. Zo kan men verschillende advertenties genereren op verschillende zoekwoorden, waarbij er simultaan meerdere campagnes kunnen lopen. Dit is een zeer effectief middel, maar hier staan natuurlijk ook kosten tegenover. 

Wat zijn de kosten van Google AdWords? 

De kosten van Google AdWords hangen af van een aantal factoren. Een daarvan is de kwaliteitsscore van jouw website. Wanneer jouw website aan alle eisen van Google voldoet, bestaat de kans dat de cost per click omlaag gebracht worden. Google Ads is namelijk een soort veiling. De kosten die u per klik betaalt, hangen geheel af van de veiling waar u aan deelneemt. 

Bij een veiling zijn er meerdere deelnemers. Hoe meer deelnemers er zijn, en hoe meer ze willen betalen voor een plek, hoe meer de prijs wordt opgedreven. Zo betaal je voor een simpel zoekwoord nog geen euro per klik, maar kunnen de kosten op het zoekwoord ‘slotenmaker Amsterdam’ tot zo’n 100 euro oplopen. In de Verenigde staten zijn er zelfs termen die richting de 1.000 dollar gaan!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Google AdWords

Wat biedt SAM Online Marketing? 

Als AdWords specialist biedt SAM Online Marketing u alles wat u nodig heeft op het gebied van adverteren op Google:

  1. In de inventarisatiefase vragen wij u in welke markt u werkzaam bent en wie uw concurrenten zijn. 
  2. Op basis van de inventarisatiefase doen wij een uitgebreid concurrentie- en zoekwoordonderzoek. 
  3. Nadat wij weten welke zoekwoorden het interessants zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn, kunnen wij de advertenties en verschillende campagnes inrichten. 
  4. Deze advertenties laten wij enkele weken (afhankelijk van de markt waarin u zicht begeeft) lopen. Op basis hiervan krijgen wij waardevolle informatie, op basis waarvan we de Google AdWords Campagne verder kunnen optimaliseren.
  5. Stap 4 blijven wij periodiek herhalen, om zodoende steeds meer uit de Google AdWords Campagne te kunnen halen. 

Andere manier van adverteren op Google 

Op Google zijn er meer mogelijkheden dan alleen het adverteren op de ‘normale’ zoekresultaten. Heeft u een webshop? Dan is Google Shopping ook een zeer goede optie. Neemt u contact op met een specialist om de mogelijkheden omtrent Google Shopping te bespreken! 

Direct AdWords uitbesteden aan een specialist! 

Wilt u meer uit Google halen en behalve het organische gedeelte ook de advertenties van de zoekmachine veroveren? SAM Online Marketing helpt u graag verder. Zo nemen wij het gehele proces voor u uit handen en blijven wij ons proactief instellen om de campagnes te blijven optimaliseren. Schakel SAM Online Marketing in en kies voor Google AdWords uitbesteden aan een specialist! 

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button