Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Op de juiste plek op het juiste moment
Binnen 2 minuten jouw prijs!

Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie op maat.

Ja, ik wil mijn prijs

Waarom een Google Ads Campagne opzetten?

Waarom een Google Ads Campagne opzetten en niet bijvoorbeeld een SEO-campagne, waarbij je je op organische optimalisatie richt? Men vraagt ons vaak wat de beste keuze is, maar er hoeft helemaal geen keuze gemaakt te worden; zo kunnen beide campagnes elkaar ondersteunen. De mogelijkheden hierbinnen zijn enorm. Zo kun je op één zoekterm twee keer in beeld komen, maar kun je ook een AdWords remarketing campagne opzetten. SAM Online Marketing zal u in alle gevallen helpen. Lees hieronder verder over hoe ons Google Ads bureau een dergelijke optimalisatie inricht.  

Meer dan alleen Google AdWords

SAM Online Marketing doet meer dan alleen een Google AdWords Campagne opzetten. Wij denken mee met de conversie van uw website en hebben de kennis en kunde in huis om hier ook gepaste wijzigingen in door te voeren. Een team van webdesigners, programmeurs en SEO-specialisten staat klaar om onze Ads specialisten te ondersteunen. 

Hoe zet SAM Online Marketing een campagne op?

SAM Online Marketing hanteert 5 vaste stappen om elke AdWords Campagne tot een succes te maken. Adverteren op Google is een veiling, waarbij je op de juiste momenten en plekken in moet stappen, om zodoende zoveel mogelijk conversie tegen zo laag mogelijke kosten te kunnen halen. 

 1. Inventarisatie: hierin maken wij kennis en vragen wij u het hemd van het lijf over uw branche en wie uw concurrenten zijn. 
 2. Onderzoek: in de tweede fase van de campagne doen wij uitgebreid onderzoek naar zoekwoordmogelijkheden, waarbij wij niet schromen om de beste elementen van de concurrentie de kopiëren en zelfs te verbeteren. 
 3. Inrichting: na de eerste twee fases weten wij exact welke mogelijkheden er zijn en welke kosten aan de diverse zoekwoorden verbonden zijn. Nu kunnen we de advertenties opzetten en AdWords Campagne inrichten. 
 4. Monitoring: Nadat we de campagne enkele weken hebben laten lopen, krijgen wij waardevolle informatie waarmee we de advertenties nog beter vorm kunnen geven en de kosten per conversie verder kunnen drukken. 
 5. Optimalisatie: stap 4 is niet eenmalig; we blijven dit doorvoeren en de campagne steeds verder optimaliseren. Hierdoor weet u zeker dat u steeds een beetje beter gaat presteren en uw conversies zullen stijgen. 
adwords campagne

Direct een AdWords Campagne laten opzetten!

Direct beginnen met adverteren op Google en uw AdWords Campagne laten inrichten door een echte specialist? Wij helpen u graag verder. Gezamenlijk kijken we naar de mogelijkheden binnen uw markt en zoeken we naar de beste momenten voor de juiste advertenties. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat uw AdWords Campagne inrichten door SAM Online Marketing!

Contact met ons opnemen

Onze aanpak

Stap 1 Onderzoek
&
analyse
Stap 2 Plan van aanpak
&
strategie
Stap 3 Implementatie
Stap 4 Monitoring
&
optimalisatie
Stap 5 Rapportage
Display mogelijkheden scan

Gericht schieten met hagel! Is dat niet een beetje tegenstrijdig? Dat is het zeker, maar wijmaken het mogelijk.

Een gerichte analyse leidt tot het volgende:

 • Waar moeten we in beeld komen?
 • Hoe moeten we in beeld komen?
 • Waar verwijzen we bezoekers naar door?
 • Hoe drukken we de kosten?

Display is net als Google Ads, alleen dan met een lagere engagement. Maar natuurlijk ookeen veel lagere CPC. Je bereikt veel mensen om op den duur te kunnen oogsten. Wij kunnen niet wachten om te gaan zaaien?

Doe je mee?

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.