Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
AdWords
AdWords Campagne
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

AdWords Campagne 

Hoe zet ik een AdWords Campagne op? Google biedt diverse mogelijkheden om campagnes op haar advertentienetwerk op te zetten. Maar hoe zet je een dergelijke campagne op? Waar moet je op letten? En wat is de meerwaarde van laten opzetten van een AdWords campagne door een ervaren specialist? We vertellen je er meer over. Lees hieronder verder, of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Waarom een Google AdWords Campagne opzetten?

Waarom een Google AdWords Campagne opzetten en niet bijvoorbeeld een SEO-campagne, waarbij je je op organische optimalisatie richt? Men vraagt ons vaak wat de beste keuze is, maar er hoeft helemaal geen keuze gemaakt te worden; zo kunnen beide campagnes elkaar ondersteunen. De mogelijkheden hierbinnen zijn enorm. Zo kun je op één zoekterm twee keer in beeld komen, maar kun je ook een AdWords remarketing campagne opzetten. SAM Online Marketing zal u in alle gevallen helpen. Lees hieronder verder over hoe ons Google AdWords bureau een dergelijke optimalisatie inricht.  

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Google AdWords

Hoe zet SAM Online Marketing een campagne op? 

SAM Online Marketing hanteert 5 vaste stappen om elke AdWords Campagne tot een succes te maken. Adverteren op Google is een veiling, waarbij je op de juiste momenten en plekken in moet stappen, om zodoende zoveel mogelijk conversie tegen zo laag mogelijke kosten te kunnen halen. 

  1. Inventarisatie: hierin maken wij kennis en vragen wij u het hemd van het lijf over uw branche en wie uw concurrenten zijn. 
  2. Onderzoek: in de tweede fase van de campagne doen wij uitgebreid onderzoek naar zoekwoordmogelijkheden, waarbij wij niet schromen om de beste elementen van de concurrentie de kopiëren en zelfs te verbeteren. 
  3. Inrichting: na de eerste twee fases weten wij exact welke mogelijkheden er zijn en welke kosten aan de diverse zoekwoorden verbonden zijn. Nu kunnen we de advertenties opzetten en AdWords Campagne inrichten. 
  4. Monitoring: Nadat we de campagne enkele weken hebben laten lopen, krijgen wij waardevolle informatie waarmee we de advertenties nog beter vorm kunnen geven en de kosten per conversie verder kunnen drukken. 
  5. Optimalisatie: stap 4 is niet eenmalig; we blijven dit doorvoeren en de campagne steeds verder optimaliseren. Hierdoor weet u zeker dat u steeds een beetje beter gaat presteren en uw conversies zullen stijgen. 

Meer dan alleen Google AdWords

SAM Online Marketing doet meer dan alleen een Google AdWords Campagne opzetten. Wij denken mee met de conversie van uw website en hebben de kennis en kunde in huis om hier ook gepaste wijzigingen in door te voeren. Een team van webdesigners, programmeurs en SEO-specialisten staat klaar om onze Ads specialisten te ondersteunen. 

Direct een AdWords Campagne laten opzetten!

Direct beginnen met adverteren op Google en uw AdWords Campagne laten inrichten door een echte specialist? Wij helpen u graag verder. Gezamenlijk kijken we naar de mogelijkheden binnen uw markt en zoeken we naar de beste momenten voor de juiste advertenties. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat uw AdWords Campagne inrichten door SAM Online Marketing!

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!