Google AdWords Campagne | SAM Online Marketing
Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Geen gouden bergen
 • Concrete doelstellingen
 • Vlot contact
 • Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Google Reviews
AdWords Campagne Bekijk onze cases
SAM Online Marketing Bureau
Home | AdWords Campagne

AdWords Campagne

Hoe zet ik een AdWords Campagne op? Google biedt diverse mogelijkheden om campagnes op haar advertentienetwerk op te zetten. Maar hoe zet je een dergelijke campagne op? Waar moet je op letten? En wat is de meerwaarde van laten opzetten van een AdWords campagne door een ervaren specialist? We vertellen je er meer over. Lees hieronder verder, of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Waarom een Google Ads Campagne opzetten?

Waarom een Google Ads Campagne opzetten en niet bijvoorbeeld een SEO-campagne, waarbij je je op organische optimalisatie richt? Men vraagt ons vaak wat de beste keuze is, maar er hoeft helemaal geen keuze gemaakt te worden; zo kunnen beide campagnes elkaar ondersteunen. De mogelijkheden hierbinnen zijn enorm. Zo kun je op één zoekterm twee keer in beeld komen, maar kun je ook een AdWords remarketing campagne opzetten. SAM Online Marketing zal u in alle gevallen helpen. Lees hieronder verder over hoe ons Google Ads bureau een dergelijke optimalisatie inricht.  

Contact met ons opnemen

Hoe zet SAM Online Marketing een campagne op?

SAM Online Marketing hanteert 5 vaste stappen om elke AdWords Campagne tot een succes te maken. Adverteren op Google is een veiling, waarbij je op de juiste momenten en plekken in moet stappen, om zodoende zoveel mogelijk conversie tegen zo laag mogelijke kosten te kunnen halen. 

 1. Inventarisatie: hierin maken wij kennis en vragen wij u het hemd van het lijf over uw branche en wie uw concurrenten zijn. 
 2. Onderzoek: in de tweede fase van de campagne doen wij uitgebreid onderzoek naar zoekwoordmogelijkheden, waarbij wij niet schromen om de beste elementen van de concurrentie de kopiëren en zelfs te verbeteren. 
 3. Inrichting: na de eerste twee fases weten wij exact welke mogelijkheden er zijn en welke kosten aan de diverse zoekwoorden verbonden zijn. Nu kunnen we de advertenties opzetten en AdWords Campagne inrichten. 
 4. Monitoring: Nadat we de campagne enkele weken hebben laten lopen, krijgen wij waardevolle informatie waarmee we de advertenties nog beter vorm kunnen geven en de kosten per conversie verder kunnen drukken. 
 5. Optimalisatie: stap 4 is niet eenmalig; we blijven dit doorvoeren en de campagne steeds verder optimaliseren. Hierdoor weet u zeker dat u steeds een beetje beter gaat presteren en uw conversies zullen stijgen. 

Meer dan alleen Google AdWords

SAM Online Marketing doet meer dan alleen een Google AdWords Campagne opzetten. Wij denken mee met de conversie van uw website en hebben de kennis en kunde in huis om hier ook gepaste wijzigingen in door te voeren. Een team van webdesigners, programmeurs en SEO-specialisten staat klaar om onze Ads specialisten te ondersteunen. 

Direct een AdWords Campagne laten opzetten!

Direct beginnen met adverteren op Google en uw AdWords Campagne laten inrichten door een echte specialist? Wij helpen u graag verder. Gezamenlijk kijken we naar de mogelijkheden binnen uw markt en zoeken we naar de beste momenten voor de juiste advertenties. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat uw AdWords Campagne inrichten door SAM Online Marketing!

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en haal er geweldige resultaat uit.

Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.”

- Raymond van Heijningen, Personal trainer