SAM SpecialistMa - Vr 09:00 - 18:00

Behaal het beste resultaat

Doe de gratis website scan

Het maximale halen uit uw website
Offerte aanvragen

SEO teksten

 SEO teksten vormen de basis in het vindbaar maken van uw website in zoekmachines als Google. Als uw landingspagina’s (SEO teksten) niet gericht zijn geschreven en niet voldoen aan de eisen van Google en uw bezoekers, zal u online geen succes hebben. SAM Online Marketing kan u hulp bieden op alle zaken gerelateerd aan online marketing. Zo zorgen we er ten eerste voor dat u veel gerichte bezoekers op uw website krijgt met behulp van de SEO teksten. Dit zijn bezoekers die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw diensten/producten/bedrijf. Hier vormt de tekst die we gaan laten schrijven door een van onze specialisten een cruciaal onderdeel in. Ten tweede zorgen we ervoor dat de bezoekers op uw website worden omgezet in klanten. Wilt u meer informatie over SEO teksten? Neem dan direct contact op met ons online marketing bureau via 085 303 5745.

Doe de gratis quickscan!

SEO teksten

De SEO teksten van SAM

Behalve in het schrijven van SEO teksten zijn we gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

 • Zoekmachine optimalisatie: SAM Online Marketing zorgt ervoor dat uw website makkelijk vindbaar is in Google door middel van het maken van SEO teksten. Dit begint met een uitgebreid zoekwoordonderzoek waarin we zoekwoorden gaan zoeken waar uw bezoekers naar op zoek zijn. Vervolgens zullen we de teksten & artikelen gaan ontwikkelen, linkbuilding gaan toepassen en andere werkzaamheden uitvoeren;
 • SEA (Zoekmachine marketing): Ook op SEA gebied bezitten we een hoop kennis. Zo kunnen we uw zichtbaarheid op de korte termijn vergroten en ook hier een strategie op maat voor u maken. SEO teksten hebben hierop geen invloed;
 • Conversie: Dit is het belangrijkste op uw website. Het aantal aanmeldingen, nieuwe klanten, aanvragen en aantal aankopen. Door conversie optimalisatie worden de bezoekers klant. Zo hebben we bijvoorbeeld bij tal van klanten de conversie met minimaal 50% laten toenemen. Met de juiste landingspagina’s kunnen we ook uw conversie verhogen;
 • Linkbuilding: Linkbuilding heeft grote invloed op de ranking van een website. U kunt intern alles op orde hebben staan, zonder effectieve linkbuilding zal u nooit hoog in Google terecht komen. Onze specialisten werken volgens een vaste strategie waarmee op een natuurlijke manier autoriteit voor uw website wordt verzameld; 
 • Social media marketing: Met sociale media kunnen direct bezoekers voor uw website worden gegenereerd;
 • Advies over hoe een tekst het beste kan worden geschreven of een ander onderdeel van Search Engine Optimization;
 • SEO teksten en tal van andere gerelateerde diensten die we voor u uit handen kunnen nemen. 

Eisen aan een SEO tekst

SEO teksten bestaan uit de volgende onderdelen waar Google speciale eisen aan stelt.

 • De titel: Deze moet bijvoorbeeld het zoekwoord bevatten waarop u wil ranken. Daarnaast stelt Google eisen aan de lengte van de titel.
 • De URL: Ook voor de URL gelden speciale regels. Zo moet Google hieruit kunnen opmaken waarover de tekst gaat. Google heeft het daarbij het liefst dat een URL zo kort mogelijk is.
 • De meta-description: De Meta description is wat uw bezoekers als eerste zien bij het intypen van de zoektermen waarop uw website gaat ranken. Deze moet ervoor zorgen dat uw website wordt bezocht. Daarom moet deze altijd uw bezoeker verleiden tot een bezoek aan uw website.
 • De eerste kop: De eerste kop is de belangrijkste kop uit de tekst. Wij bouwen deze op een zodanige manier op dat de bots van Google direct weten waar de pagina over gaat. Dit doen we onder andere door de opbouw van de zoekwoorden perfect te verdelen, een optimale keyword density, LSI woorden toe te voegen en enkele andere factoren te optimaliseren.
 • De overige koppen uit de SEO teksten: Ook hierbij gelden dezelfde eisen als aan die van de eerste kop. Hier is wel meer speling met betrekking tot zoekwoorden en LSI. Een specialist legt u hier graag meer over uit.
 • Afbeeldingen: Afbeeldingen kunnen ook worden geoptimaliseerd voor Google. Een afbeelding heeft zo toegevoegde waarde op de ranking van een pagina in de zoekmachine.
 • Links: De links naar andere pagina’s maken Google wegwijs in uw website. Zo kan de autoriteit worden doorgegeven en kan er structuur worden aangebracht op uw pagina.

De SEO tekst moeten aansluiten op de zoekopdracht. SAM Online Marketing weet hoe het zoekwoord optimaal moet worden verdeeld over de SEO teksten om topposities te bereiken. Het schrijven kunt u gerust aan ons over laten!

Wat is er belangrijk bij SEO teksten schrijven

Een samenwerking aangaan met SAM

Ervaren online marketing specialisten
Aantoonbare resultaten voor klanten
Duurzame topposities in Google
Deskundig advies
Search Engine optimization teksten

Waarom uw SEO teksten laten schrijven door SAM Online Marketing

Ons veelzijdige team beschikt over enkele jaren ervaring op online marketing en zoekmachine optimalisatie gebied. Onze deskundigen hebben in deze tijd veel kennis en expertise verkregen, cases opgelost en SEO teksten geschreven. SAM Online Marketing kan voor u service op maat bieden. Wij ontwikkelen een plan waarin we rekening houden met uw budget, wensen en doelstellingen. Het SEO zoekwoordenonderzoek zal hier naadloos op aansluiten en zo zal er een strategie voor de korte en voor de lange termijn worden ontwikkeld. Vervolgens zullen we de landingspagina’s gaan laten schrijven door een van onze professionals.

 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Vele verbeterpunten website
 • Gebruik van titles, headers en alt tags
 • Linkbuilding controleren
 • Advies Google AdWords
Premium
SEO Scan
€ 299,-
Aanvragen
 • Laadtijd meten
 • Code vs tekst
 • Juiste scripts
 • Zoekwoorden + volume
 • Basis verbeterpunten website
Gratis
SEO Scan
Aanvragen

SEO teksten vanuit verschillende achtergronden

Ons online marketing bureau heeft  resultaten gerealiseerd voor allerlei soorten bedrijven in Nederland. Van de kleinere tot aan de grotere bedrijven en van bakkers tot aan adviesbureaus. Het team van SAM Online Marketing bestaat uit onder andere online marketeers, copywriters, webdesigners en programmeurs, schrijvers. Zij hebben aantoonbare resultaten gerealiseerd. Zo hebben we topposities in Google gerealiseerd en de conversie flink kunnen verhogen bij tal van bedrijven. Op de pagina cases kunt u zien wat we tot nu toe allemaal hebben gerealiseerd met onze SEO teksten.

Het schrijven van SEO teksten

Contact opnemen met SAM

SEO teksten laten schrijven door SAM?

Wij maken uw SEO teksten op maat

Laat uw SEO teksten maken door een ervaren marketing specialist. Bel daarom direct een van de specialisten van SAM Online Marketing op 085-3035745 of stuur een e-mail naar info@samonlinemarketing.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag met het schrijven van een SEO tekst waar u gerichte bezoekers mee kunt realiseren voor uw website. SAM Online maakt uw website winstgevend met behulp van SEO teksten.