Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Dental Center Fitgebit

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Dental Center Fitgebit

Dental Center Fitgebit is de tandarts van Amsterdam-West. In een gebied waar de concurrentie hoog ligt, weet Dental Center Fitgebit zich te onderscheiden door haar kwalitatieve diensten: van reguliere tandheelkunde tot maatwerkoplossingen op het gebied van implantologie en hygiëne.

Werkzaamheden

  • Design
  • Technische optimalisatie
  • Content creatie en optimalisatie
  • Linkbuilding en het genereren van autoriteit

Resultaten

  • Diverse topposities
  • 400% stijging organisch verkeer
  • Stijging klanten via website
  • Een volle tandartspraktijk!

De uitdaging

Dental Center Fitgebit schakelde SAM Online Marketing in voor haar totaalplaatje: zowel design als content, techniek en strategie. De simpele vraag was om ervoor te zorgen dat de praktijk zo snel mogelijk aan nieuwe klanten zou komen. Hoe dit vormgegeven diende te worden, was aan ons.

De uitvoering

Omdat Dental Center Fitgebit niet de eerste tandarts was die SAM Online Marketing inschakelde, was er al bekend dat de markt op het gebied van zoekmachine optimalisatie enorm is. Deze keuze was na een klein regionaal marktonderzoek dan al snel gemaakt.

Op basis van onze bevindingen is vervolgens een vakgerichte website gebouwd, voorzien van een vleugje Amsterdamse flair en geheel technisch vormgegeven volgens de richtlijnen van Google. Deze website is vervolgens geheel ingericht volgens de laatste normen van Google, waarbij achter elke letter content een gedachte zit.

Toen dit fundament eenmaal stond, konden we al snel beginnen met het gericht uitbreiden van de autoriteit van de website. Op dit moment is dit proces nog in volle gang, maar de resultaten mogen er zeker zijn!

 

 

 

De resultaten

Ten tijden van het schrijven van deze case is de optimalisatie nog in volle gang. SEO blijft een langetermijntraject, maar op dit moment zijn de resultaten al dusdanig dat wij deze case alvast hebben geplaatst. Verwacht in de toekomst een update!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!