Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Huurbieding

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Huurbieding

Huurbieding brengt vraag en aanbod van panden en kantoorruimtes samen. Op dit unieke platform kan men haar winkelpanden, bedrijfspanden en kantoorpanden zowel huren als verhuren. Het mooie is dat men niet tegen een vaste prijs kan huren, maar dat men kan bieden. De hoogste bieden wint de ruimte!

Werkzaamheden

  • SEO adviesplan
  • Content creatie + optimalisatie
  • Herstructurering website
  • Linkbuilding strategie

Resultaten

  • Talloze topposities
  • 400% stijging organisch bezoek
  • Stijging leads via website
  • Gedeeld online marktleider

De uitdaging

Huurbieding beschikte over een sterk concept en een goedgevulde website, alsmede offline promotie. Waar het echter nog aan ontbrak, was een gedegen online optimalisatie. Belangrijkste vraag hierin was een goede vindbaarheid in Google. De uitdaging hierin zat hem vooral in het herstructureren van de website om aan de richtijnen van Google te voldoen.

De uitvoering

Om tot een gedegen resultaat te komen, heeft SAM Online Marketing allereerst een uitgebreid marktonderzoek gedaan. Op welke termen zocht men en wat is de concurrentie op welk zoekwoord? Bovendien is naar vergelijkbare partijen die goed scoorden in Google gekeken hoe zij de website intern hadden vormgegeven. Deze bevindingen zijn vervolgens op Huurbieding geprojecteerd, waarna de websitestructuur op basis hiervan gefaseerd is geherstructureerd.

Toen de basis eenmaal stond, is de website ook op alle andere technische vlakken onder handen genomen. Dit heeft geleid tot een betere crawlability en een verbeterde snelheid, alsmede een hogere waardering van Google.

De volgende stap in het optimalisatieproces lag in het gefaseerd verbeteren van de content volgens het zoekwoordonderzoek. Toen deze stappen eenmaal doorlopen waren, begon de website al flink te stijgen. Dit maakte de website helemaal klaar voor de laatste stap binnen de strategie: autoriteit. In de loop der maanden zijn er steeds gerichte links naar gerichte pagina’s gestuurd, onder geoptimaliseerde anchorteksten. Dit leidde al snel tot zeer mooie resultaten!

De resultaten

Mede door de inbreng van SAM Online Marketing is Huurbieding een zeer grote speler in de online markt geworden. Er zijn talloze topposities door heel het land behaald, wat heeft gezorgd voor duizenden maandelijkse bezoekers. En dit alleen al via Google!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!