Online marketing Bureau nodig? Samen winnen
  • 900+ succesvolverhalen
  • Elk jaar duizenden top 3 posities
  • Blijf nr.1 in jouw branche
GRATIS website scan

Het beste online marketing bureau met échte resultaten

Jij wil winnen met je bedrijf? Winnen doe je samen met een resultaatgericht en eerlijk online marketing bureau. Een online marketing bureau dat met je meedenkt en er alles aan doet om samen met jou naar nummer 1 te vliegen. Winnen? Dat doe je met SAM Online Marketing.

Als je een groei wil zien in je bedrijf is een sterk online marketing plan tegenwoordig onmisbaar. Elke bedrijf die succes wil behalen, moet bezig zijn met minimaal één vorm van internet marketing. Je kunt gelukkig kiezen uit een hoop verschillende vormen van internet marketing. Waar je ook voor kiest, een ding is zeker. Internet marketing heeft elk bedrijf nodig!

Bij SAM Online Marketing is er één ding dat we als geen ander kunnen. En dat is het creëren van meer omzet voor onze klanten. Want dat is nu eenmaal waar het allemaal om draait, toch? Als specialisten creëren we meer omzet door kwalitatieve bezoekers te genereren. Facebook advertenties opzetten, webshops maken of e-mail marketing campagnes. Wij doen het allemaal! Maar waar wij echt de beste in zijn, is SEO. Met deze duurzame vorm van internet marketing kun je op de lange termijn veel nieuwe klanten krijgen. Het doel is om als bedrijf zichtbaar te zijn in zoekmachines als DuckDuckGo, Bing en natuurlijk ook Google. Waar je voor gaat, is een top vijf positie. Alleen dan kun je rekenen op groei.

Groei valt te behalen met veel vormen van online marketing. Er valt enorm veel te halen uit ook online marketing, maar je moet er wel wat mee doen.

Bij SAM Online Marketing zien wij kansen en grijpen we ze meteen. Daarom richten wij ons als online marketing bureau voornamelijk op Google. Al jaren lang mogen wij bedrijven als die van jou op weg helpen naar succes. Wil je meer weten over jouw succes. Lees dan snel verder!

Specialist Sasha
Usp's 3

Wat is internet marketing nu echt?

Het is eigenlijk vrij simpel. Met internet marketing probeer je dat wat jij verkoopt, zo goed mogelijk te vermarkten op het internet. Stel je voor dat jij een eigen website of webshop hebt. Op je website of webshop biedt je producten of diensten aan. Door internet marketing toe te passen op je website of webshop, zorg je ervoor dat meer mensen in contact komen met je product of dienst. Daarnaast kun je er met online marketing voor zorgen dat je hele gerichte bezoekers op je website of webshop krijgt. Bezoekers zijn pas echt relevant als ze passen in je doelgroep. Omdat internet marketing een groot begrip is, zijn er gelukkig meerdere antwoorden op deze vraag. Het hele idee is natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen in contact komen met jou en je product/dienst. Dit kun je doen door met een specialist aan de slag te gaan met SEA, SEO, e-mail marketing, social media marketing, conversie optimalisatie en nog veel meer!

Ontvang je GRATIS website analyse t.w.v. €399,-

Haal jij wel genoeg uit je website? Laat je website vandaag nog analyseren door een conversie specialist van SAM Online Marketing.

Is jouw conversie wel hoog genoeg?

Een unieke aanpak voor jouw unieke bedrijf

Keer op keer succes weten te behalen met klanten, doe je door een ijzersterke en tegelijk praktische aanpak te hebben. Strakke communicatie, transparantie, een hoog strategisch vermogen. Dat moet je als online marketing bureau allemaal in huis hebben. Laat dat nu net het geval zijn bij SAM Online Marketing! Wij geloven in het behalen van resultaat en daar doen we alles aan. We zijn een jong, fris en ambitieus team dat niets liever doet dan groeien en het behalen van resultaten. Het is nu eenmaal fantastisch om elke dag stappen te mogen maken als team. Vooral als dat betekent dat je klanten ook nog eens kunt zien groeien! Van het verhogen van ROAS en posities in Google tot het veroveren van een aanzienlijk marktaandeel. Samen met onze specialisten verzorgen we je jouw internet marketing en zorgen we ervoor dat jij de juiste stappen zet!

Het beste online marketing bureau wordt je niet zomaar

Dag in, dag uit weten wij onze klanten te verrassen met ontzettende mooie resultaten. Meerdere top 3 posities in Google, hoge conversie ratio’s en unieke strategieën. Wij maken het waar! SAM Online Marketing is geen internetbureau dat slechts zes maanden lang resultaten weet te behouden. Of zelfs een jaar. Met trots kunnen we zeggen dat onze specialisten onze klanten al ruim 8 jaar naar de top helpen. Nu zul vast denken “Leuk verhaal, maar elk online marketing bureau roept hetzelfde”. Waar blijken onze resultaten nu eigenlijk uit? Onze resultaten blijken simpelweg uit de cijfers! Elk van onze cases en elk van onze reviews schetst een beeld van een internet marketing specialist, die weet wat hij doet en tot het uiterste gaat. Heb je onze cases en reviews al bekeken? 

Als internetbureau kunnen wij deze resultaten ook voor jou realiseren. Zo hebben onze specialisten de conversie voor tientallen klanten met 70% laten toenemen. Ook voor deze klanten staan we met het grootste deel van de zoekwoorden in de topposities. We hebben zelfs klanten die inmiddels elk jaar tonnen en miljoenen omzetten. Dat zijn pas resultaten! De reeds behaalde resultaten kun je inzien op de pagina cases.

Ons werk
Klant Eastern Plaza

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Klant Ramengilde

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

Klant Taxicentrale Leiden

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

Online marketing bureau door heel Nederland

Het beste online marketing bureau, SAM Online Marketing, is actief in heel Nederland. In welke regio’s hebben wij onze klanten op weg mogen helpen naar succes? Dan zijn er een aantal, namelijk; AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtLeidenBredaEindhovenTilburgArnhemGroningenEnschedeAlmere en Haarlem. Tot heden heeft SAM Online Marketing klanten in elk van deze regio’s mogen verrassen met nieuwe klanten, nieuwe leads en verkochte producten. Onze specialisten helpen tegenwoordig zelfs ook bedrijven die buiten deze regio’s vallen. 

Zoals hierboven omschreven helpen we jou graag op verschillende gebieden wat online marketing betreft. Je kunt bij ons terecht voor Google Ads, Zoekmachine optimalisatie, een SEO scan, social media marketing noem het maar op! Alles wat je maar over internet marketing kunt bedenken. 

Of jouw bedrijf nu groot of klein is, onze specialisten helpen je graag. Uiteindelijk moet iedereen ergens beginnzetten? Neem direct contact met ons op! Samen brengen we je vooruit en samen gaan we winnen!en. Het gaat ook helemaal niet om waar we starten, maar om waar we eindigen en vooral de stappen die we zetten om daar te komen! Ben jij klaar om een stap richting succes te zetten? Neem direct contact met ons op! Samen brengen we je vooruit en samen gaan we winnen!

Rouben
Taxi Centrale Leiden | SEO en Webdesign

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

Raymond
Van Heijningen | SEO en Webdesign

Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en houdt er geweldige resultaat uit. Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.

Berkant
Global Hair | SEO en Webdesign

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Professioneel, uniek en conversie gericht. Sterke team. Ik heb veel over Sam Online Marketing gehoord. Daarna heb ik gekozen om al mijn online marketing aan Sam Design te over laten. Nu 2 jaar later, ben ik nog steeds super blij, Met als resultaat dat mijn haartransplantatie bedrijf de nr1 is gekozen en populairste bedrijf is geworden. Ik word uitstekend gevonden.

Rob Bijtjes
Ramen Gilde | SEO

Ik ben eigenaar van Ramen Gilde. Zeker 8 uur besteed (een jaar geleden) aan het zoeken naar de beste seo-specialist in Haarlem. SAM stond bovenaan, maar in Leiden. Vond ik op zich al een prestatie, dan begrijp je kennelijk dit vak. Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

Hoe werkt social media advertising?

Je kunt het tegenwoordig niet hebben over internet marketing, zonder het te hebben over social media. Het is niet meer uit het wereldbeeld te denken. Als online marketing bureau houden we ons veel bezig met de verschillende social media kanalen. Vrijwel iedereen gebruikt een social media platform. Denk aan LinkedIn, Facebook, TikTok en nog veel meer. Welk kanaal je gebruikt voor je bedrijf, hangt geheel af van de doelgroep die je bedient. Gaat het om een doelgroep dat zich nog in de tienerjaren bevindt? Dan zul je al snel moeten kijken naar TikTok, Snapchat of Instagram. Is jouw doelgroep een stuk ouder? Dan is Facebook een goede plek om advertenties te plaatsen. LinkedIn blijft hierin natuurlijk een must voor bedrijven. Op elk van deze kanalen kun je zowel organische posts plaatsen als advertenties. In die zijn is het adverteren op social media net als SEO. Advertenties kun je vooral gebruiken, als je resultaten wil zien op de korte termijn. Met een grondig onderzoek, een kleine investering en enkele kliks, kun je al veel omzet genereren. 

Wil je jouw doelgroep vinden en op de juiste manier aanspreken? Neem contact op met ons online marketing bureau. Wij ontzorgen je geheel en garanderen je een top resultaat!

Hoe pakt een internetbureau zoekmachine optimalisatie op?

Als je aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, moet je je website zo goed mogelijk optimaliseren om zo bovenaan te komen in zoekmachines als Google. Hoe hoger je staat, hoe meer bezoekers je krijgt op je website. Met meer bezoekers krijg je dan weer meer klanten en groeit je bedrijf. SEO is een goede manier om op de lange termijn groei te realiseren voor je bedrijf.

Wil je aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Dan is het goed om te weten welke onderdelen je moet oppakken. Als online marketing bureau kijken we naar drie verschillende onderdelen om een website te optimaliseren. Onze specialisten kijken naar de content, de techniek en het linkprofiel van website. Het optimaliseren van elk van deze onderdelen is cruciaal voor om hoog in Google te komen. 

Content

Wat de content betreft, beginnen wij altijd bij het begin en de basis; het zoekwoordonderzoek. Dit is één van de belangrijkste onderzoeken binnen internet marketing. Hiermee wordt alle content namelijk geschreven. Met een zoekwoorden onderzoek maken onze specialisten inzichtelijk welke zoekwoorden jouw branche het meest gebruikt worden en welke het meeste zullen lonen. Want elk zoekwoord dat SAM Online Marketing gebruikt voor jouw SEO campagne, zal jouw op de lange termijn extra inkomsten opleveren. Vaak worden ook meerdere zoekwoorden in één pagina verwerkt. Dit is ook weer een onderdeel autoriteit. Als een zoekwoord in de top vijf komt te staan en een ander zoekwoord die in dezelfde pagina verwerkt is nog ergens rond positie 50 staat, dan zal het zoekwoord uit de topposities dit de anderen meer autoriteit geven en meenemen naar hogere posities.

Linkbuilding

Een ander ontzettend belangrijk onderdeel van internet marketing is linkbuilding. In sommige branches wordt linkbuilding weinig gebruikt en in sommige juist heel veel. Concurrentie speelt in deze dus een grote rol. Een online marketing bureau zorgt er met linkbuilding voor dat jouw website zoveel mogelijk autoriteit krijgt. Wat heb je hieraan? Google kijkt hiernaar! Hoe meer autoriteit een website heeft, hoe te hoger je ranking in de zoekresultaten. Je moet het zien als een stem voor een website. Als jouw website veel links krijgt, ziet Google het als een stem voor jouw website. Verzamel je veel stemmen? Dan is de kans groot dat Google jouw website een hele hoge positie geeft in de zoekmachine.

De homepagina van een website heeft altijd wel een aantal links nodig. Zo krijgt het hele domein namelijk meer autoriteit en zullen de rest van de pagina’s ook bijtrekken. Te veel links in een korte tijd waardeert Google alleen ook weer niet. Je moet dus geleidelijk een sterk linkbuilding profiel opbouwen. Alleen dan zul je de bezoekers en dus ook omzet krijgen die je wil. Linkbuilding is dus wel een vak apart. Er komt een heleboel bij kijken, vooral als je er voor het eerst over hoort. Je kunt niet zomaar gaan linkbuilden zonder er onderzoek naar te doen. Het kan daarom geen kwaad om linkbuilding uit te besteden aan een internetbureau als SAM Online Marketing.

Techniek

Dan de techniek! Een onderdeel waar het beste online marketing bureau, waar je naar op zoek bent, veel aandacht aan moet besteden. Dat doet SAM Online Marketing ook zeker!

Er zijn heel wat punten die aandacht nodig hebben om meer waardering van Google te krijgen. Bekend is natuurlijk de pagespeed. Deze moet snel genoeg zijn. Is dit niet het geval? Dan zullen bezoekers van jouw website snel afhaken. Alle moeite is dan voor niets geweest. Daarnaast moeten alt attributen, paginatitels, headings van de alinea’s en intuïtieve, gebruiksvriendelijke URL’s in orde zijn. Hier kun je weer de juiste zoekwoorden in verwerken om daarop te scoren. Pagina titels, URL’s en headings zijn namelijk één van de eerste dingen die Google uitleest wanneer hij een pagina crawlt.

Zo zie je dat de drie punten binnen SEO ook weer samenhangen. Zonder dat het ene deel goed uitgevoerd is kun je met de ander niet scoren. SEO is onze voornaamste manier om jou op weg te helpen naar de succes die je voor ogen hebt. Wil jij jouw online marketing uitbesteden aan een échte specialist met échte resultaten? Neem dan direct contact op! Succes is helemaal niet zo ver als je denkt!

Waarom Google Ads uitbesteden aan een internetbureau?

ls het beste online marketing bureau helpen we bedrijven ook met Google Ads. Met adwords sta je direct bovenaan in een specifiek zoekresultaat. Hiermee bezorgen we je zo veel mogelijk, zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken. Adverteren kan dan ook voor één of meer van de volgende drie doeleinden; om te beginnen zou je kunnen advertenties gebruiken met als doel zo veel mogelijk conversies te krijgen. Dit is ook meteen het doel waar het overgrote deel van onze klanten Google Ads voor gebruiken. Maar daarnaast kun je de advertenties ook gebruiken om bezoekers mee te genereren of om er naamsbekendheid mee te krijgen. Als online marketing bureau focussen onze specialisten zich op beide doeleinden. Of jij nu zoveel mogelijk conversies wil of juist alleen naamsbekendheid, ons internetbureau realiseert het! Zo zal jouw bedrijf namelijk bekender worden omdat het vaak langskomt en met de hoeveelheid kliks meer autoriteit krijgen! 

Wil jij stappen maken met je bedrijf? Schakel het beste online marketing bureau van Nederland in om jouw internet marketing op te pakken. Aarzel niet en neem contact met ons op. Met onze specialisten gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf groeit!

Ready om te groeien?

Laten we samen een kijk nemen naar jouw website.
Neem direct contact op met een specialist van SAM Online Marketing!

Specialist Sasha
Sasha Yazdi

Online marketing consultant