Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Lamp ideeStrategiesessie t.v.w. €399,-

Samen sparren?

Advies nodig van een échte specialist? Laten we samen sparren over je doelstellingen

Online marketing bureau

Een online marketing bureau heeft tegenwoordig een belangrijke rol voor zowel kleine als grote bedrijven. Met deze vorm van marketing kun je op de korte termijn veel nieuwe klanten realiseren. Doel is om als bedrijf zichtbaar te zijn op zoekmachines zoals DuckDuckGo, Bing en natuurlijk Google. Je bent zichtbaar op deze zoekmachines als jouw website op positie één tot en met vijf staat op zoekwoorden die relateren aan de diensten of producten die jouw bedrijf biedt. Wist je dat 90% van de internetters in Nederland gebruikt maakt van Google als ze gaan internetten. Van deze groep bezoekt 80% enkel de eerste vijf pagina’s. Met deze cijfers kun je zelf de potentie die online marketing heeft inzien. Om deze reden richten wij ons als internet marketing bureau voornamelijk op Google. Binnen online marketing zijn drie pijlers waar we ons op richten. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 1 Premium analyse
 • vinkje 2 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 3 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 4 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online marketing

Over ons online marketing bureau

Ons online marketing bureau kan deze topposities voor u realiseren. Zelf staan we met verschillende zoekwoorden binnen het onderwerp online marketing op positie 1. Voor onze klanten hebben we resultaten behaald om trots op te zijn. Zo hebben we de conversie voor enkele klanten met 70% laten toenemen. Ook voor deze klanten staan we met het grootste deel van de zoekwoorden in de topposities. De reeds behaalde resultaten kunt u inzien op de pagina cases. Met SEO binnen internet marketing zorgen wij er met het optimaliseren van de content, versterken van autoriteit en rechtzetten van de techniek voor dat jij in de topposities van Google terecht komt.

Wat de content betreft beginnen wij altijd bij het begin en de basis; het zoekwoordonderzoek. Dit is één van de belangrijkste onderzoeken binnen online marketing. Hiermee wordt alle content namelijk geschreven. Vaak worden ook meerdere zoekwoorden in één pagina verwerkt. Dit is ook weer een onderdeel autoriteit. Als een zoekwoord in de top vijf komt te staan en een ander zoekwoord die in dezelfde pagina verwerkt is nog ergens rond positie 50 staat, dan zal het zoekwoord uit de topposities dit de anderen meer autoriteit geven en meenemen naar hogere posities.

Linkbuilding is vervolgens ook een belangrijk onderdeel van online marketing. In sommige branches wordt linkbuiding weinig gebruikt en in sommige juist heel veel. Concurrentie speelt in deze dus een grote rol. De homepage van een website heeft altijd wel enkele links nodig. Zo krijgt het hele domein namelijk meer autoriteit en zullen de rest van de pagina’s ook bijtrekken. Te veel links in een korte tijd waardeert Google alleen ook weer niet. Er moet dus geleidelijk een sterk linkbuilding profiel opgebouwd worden. Linkbuilding is dus wel een vak apart. Je kunt niet zomaar gaan linkbuilden zonder er onderzoek naar te doen.

Wat betreft de techniek zijn er heel wat punten die aandacht nodig hebben om meer waardering van Google te krijgen. Bekend is natuurlijk de pagespeed. Deze moet snel genoeg zijn. Wanneer dit niet het geval is zullen bezoekers van jouw website snel afhaken. Daarnaast moeten alt attributen, pagina titels, headings van de alinea’s en intuïtieve, gebruiksvriendelijke URL’s in orde zijn. Hier kun je weer de juiste zoekwoorden in verwerken om daarop te scoren. Pagina titels, URL’s en headings zijn namelijk één van de eerste dingen die Google uitleest wanneer hij een pagina crawlt.

Zo zie je dat de drie punten binnen SEO ook weer samenhangen. Zonder dat het ene deel goed uitgevoerd is kun je met de ander niet scoren. Zo heeft SEA, Google Ads, hier ook weer mee te maken. Adverteren op Google doe je namelijk op een bepaald zoekwoord. Dit zoekwoord kun je ook weer terugvinden in het zoekwoordonderzoek. Wil jij dus jouw online marketing uitbesteden aan een ervaren internet marketing bureau? Neem dan direct contact op met de specialisten van SAM!

Diensten van ons internet marketing bureau  

Ons internet marketing bureau kan u ondersteuning bieden op diverse aspecten van online marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO). Zo kunnen wij een website scan voor u doen waarmee verschillende belangrijke SEO-punten van jouw website geanalyseerd worden. Hierin wordt voornamelijk het technische deel van zoekmachine optimalisatie onder de loep genomen. Maar daarbij kijken we uiteraard ook naar de content en linkbuilding. Zijn de zoekwoorden goed verwerkt en is er goede content geschreven? Is er linkbuilding gedaan en zijn er genoeg, maar ook goede links naar de website gestuurd? Onder andere deze punten zullen we dus uitgebreid voor jou nagaan!

Daarnaast kunnen wij ook jouw Google Ads verzorgen. Met adwords sta jij direct bovenaan in een specifiek zoekresultaat. Hiermee bezorgen wij jou zo veel mogelijk bezoekers door de juiste campagnes te voeren. Adverteren kan dan ook voor één of meer van de volgende drie doeleinden; om te beginnen zou je kunnen advertenties gebruiken met als doel zo veel mogelijk conversies te krijgen. Dit is ook meteen het doel waar het overgrote deel van onze klanten Google Ads voor gebruiken. Maar daarnaast kun je de advertenties ook gebruiken om bezoekers mee te genereren of om er naamsbekendheid mee te krijgen. Zo zal jouw bedrijf namelijk bekender worden omdat het vaak langskomt en met de hoeveelheid kliks meer autoriteit krijgen!

Uiteraard bieden wij ook SEO! Dit is een van onze specialiteiten. Zoals hierboven uitgelegd zorgen wij ervoor dat jouw website met verschillende zoekwoorden hoog in de zoekmachines – met als focus Google – komt te staan. Door middel van goede content met de juiste zoekwoorden, een sterk linkbuilding profiel en een technisch goed domein, is jouw website niet meer uit de top 10 te slaan. Laat ons online marketing bureau jou dus helpen! Hoe langer je wacht, hoe langer het duurt om hoog in Google te komen en hoe meer conversie je misloopt!

Online marketing bureau door heel Nederland

Ons online marketing bureau is actief in heel Nederland. Met name bieden we bedrijven hulp op dit gebied in de volgende regio’s: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Breda, Eindhoven, Tilburg, Arnhem, Groningen, Enschede, Almere en Haarlem. Zoals hierboven omschreven helpen we jou graag op verschillende gebieden wat internet marketing betreft. Je kunt bij ons terecht voor Google Ads, Zoekmachine optimalisatie, Linkbuilding, een SEO scan en noem het maar op. Alles wat je maar over online marketing kunt bedenken. Onze specialisten geven u graag een vrijblijvend advies! Neem direct contact op met een van de professionals van ons internet marketing bureau op 085 – 303 7173 of stuur een e-mail naar info@samonlinemarketing.nl. Binnen de kortste keren ben jij overal in de topposities van Google te vinden!

USP Diensten USP Diensten

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 5 Premium analyse
 • vinkje 6 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 7 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 8 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.