Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO consultant inhuren

U wilt een SEO consultant inhuren. Waarschijnlijk wilt u een internet marketing specialist inschakelen voor de zoekmachine optimalisatie van uw website, omdat u het gevoel heeft niet het optimale online rendement uit uw website te halen. De tot nu toe geboekte resultaten in Google wegen niet op tegen de geïnvesteerde uren. Als u een consultancy afneemt bij een consultant op het gebied van SEO, zal de optimalisatie van uw online activiteiten niet alleen uit handen worden genomen, maar zullen er ook meer resultaten worden geboekt door een specialist in dit vakgebied. Lees verder over de optimalisatie van uw website bij SAM Online Marketing, of huur ons direct in als uw SEO consultant!

Contact met ons opnemen

SEO consultant inhuren | Wat moet ik weten over zoekmachine optimalisatie?

Voordat u een SEO consultant gaat inhuren, is het belangrijk te weten welke online marketing activiteiten die als specialist voor u uit gaat voeren. Een zoekmachine optimalisatie consultancy is in een paar stappen op te delen:

 • Het zoekwoordonderzoek: Dit onderzoek speelt een cruciale rol in het verdere proces van search engine optimization. Als dit onderzoek niet goed wordt uitgevoerd, zal de gehele optimalisatie niet meer kloppen.
 • Het bepalen van de sitestructuur: De bezoeker en de bot van Google moet van A naar B worden geleid op een natuurlijke manier. Wij bouwen voor u een logische structuur op.
 • De sitetechniek verbeteren: Er zijn een hoop technische onderdelen van een website die in orde moeten zijn, zoals de laadtijd, responsiveness en zo zijn er nog meer onderdelen die op orde moeten zijn. Omdat wij ook een webdesign bureau zijn dat u kunt inhuren, nemen wij deze punten altijd mee in de optimalisatie van uw website.
 • Een extern linkprofiel opbouwen: Het doel van linkbuilding is het vergaren van kwalitatieve links voor uw website. Zo zal er snel autoriteit worden opgebouwd voor uw website waardoor u sneller zal stijgen in Google.
 • Conversie optimalisatie: Dit is het verhogen van het percentage bezoekers dat een aankoop doet op uw website. Dus als u gemiddeld 100 bezoekers heeft en 1 bezoeker doet een aankoop is uw conversie percentage 1%. Wij kunnen ervoor zorgen dat dit percentage zal toenemen tot bijvoorbeeld 5%. Dit doen we door call to action elementen te implementeren, een prachtige vormgeving te ontwikkelen en een logische structuur op te bouwen.

Zoals u ziet zal een SEO consultant die u kan inhuren tal van online marketing tactieken op zich nemen om van uw website een succes maken.

Een extern linkprofiel

Als een SEO consultant die u gaat inhuren al deze taken goed voor u uitvoert, zal uw website binnen de kortste keren ranken en zal u snel resultaat bemerken uit deze internet marketing activiteiten. Echter willen wij nog iets duidelijker uitleggen wat wij bedoelen met een extern linkprofiel opbouwen, omdat dit veelal onduidelijk blijkt te zijn.

Wanneer een SEO professional een extern linkprofiel aan het opbouwen is, richt hij zich erop u op andere sites als expert binnen uw vakgebied te doen overkomen. Het consultancy zorgt ervoor dat er namens u blogs worden geschreven op andere websites, dat er reacties worden achtergelaten op fora en dat al deze handelingen met een hyperlink naar uw website door worden verwezen.

Wanneer website eigenaren een SEO consultant willen inhuren of op zoek zijn naar een specialist, vergeten zij dit aspect regelmatig.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een SEO consultant inhuren

Naar aanleiding van dit artikel interesse in een SEO consultant inhuren? SAM Online Marketing kan direct te werk gaan als uw SEO consultant specialist. Wilt u optimaal rendement uit uw online activiteiten halen met zoekmachine optimalisatie consultancy en bent u op zoek naar een partner hierin, dan bent u bij SAM Online Marketing aan het juiste adres.

Vandaag nog uw website onder de loep nemen? Wilt u een SEO consultant inhuren, neem dan direct contact met ons op.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen.

Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!”

- Brahim Vlogs