Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Lamp ideeStrategiesessie t.w.v. €399,-

Samen sparren?

Advies nodig van een échte specialist? Laten we samen sparren over je doelstellingen

SEO consultant specialist

U bent op zoek naar een SEO consultant specialist of expert het gebied van zoekmachine optimalisatie. En u overweegt of u een SEO consultant zal inhuren. Dit doet u omdat u het gevoel heeft dat u niet het optimale rendement uit uw online activiteiten haalt. Uw website scoort niet op de voor u relevante zoektermen, u trekt niet genoeg bezoekers of u haalt simpelweg niet genoeg omzet in verhouding tot de geïnvesteerde uren. Een deskundige op het gebied van consultancy neemt u niet alleen het werk hierin uit handen, maar zorgt er bovendien voor dat uw omzet uit de activiteiten op het internet drastisch wordt verhoogd. Een SEO consultant of specialist van ons online marketing bureau zal van uw website een succes maken.

Een juiste website optimalisatie met een SEO consultant specialist

Wij zeggen als SEO consultant specialist altijd “een website hebben is geen doel, maar een middel om uw doelen te bereiken”. Alleen een hoge ranking in de organische zoekresultaten van Google is geen garantie voor het behalen van succes. We zien het vaak genoeg. Websites die ranken in de top drie van Google, maar een lage conversie hebben. U heeft niets aan een goede vindbaarheid als uw conversie laag is. SEO begint met een professionele controle van uw website. Laat uw site checken, analyseren en testen door een specialist van ons online marketing bureau. Een SEO consultant specialist gaat hierin als volgt te werk:

Ons werk
Klant Eastern Plaza

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Klant Ramengilde

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

Klant Taxicentrale Leiden

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

De werkwijze van een SEO consultant specialist

De SEO consultant specialist zal ten eerste uitzoeken welke zoekwoorden voor u relevant zijn en waar het meeste bezoekers mee aangetrokken kunnen worden. Wanneer u een online SEO consultant inhuurt, zal deze het zoekvolume op deze zoekwoorden in kaart brengen en bepalen wat de concurrentie hierin is. Uiteindelijk ontstaat een lijst met zoekwoorden waarop we uw website vindbaar gaan maken.

Het inrichten van uw website

Na het bepalen van de zoekwoorden worden deze geschreven door een professionele tekstschrijver. Hierna zal hij de online werkzaamheden voortzetten door uw website op basis van de bepaalde zoekwoorden in te richten. Wat moet naar waar worden gelinkt en hoe wordt een prettige gebruikservaring gecreëerd? Daarbuiten bestaat er ook zoiets als linkjuice. Een SEO consultant specialist kan de formule op basis van dit begrip perfect toepassen, waardoor alle pagina’s van elkaar profiteren. Deze onderdelen worden uitvoerig besproken in de consultancy.

USP's Zoekmachine Optimalisatie

Bezoekers naar uw website trekken met een zoekmachine optimalisatie specialist

Als de zoekwoorden zijn bepaald door een SEO consultant specialist, uw website is ingericht en aan alle eisen van zoekmachine optimalisatie voldoet, kan de Search Engine Optimization expert zich gaan richten op het vruchten plukken van de werkzaamheden. De bezoekers naar uw website zijn aangetrokken en de structuur van de website zit perfect in elkaar. Hoe moeten deze nu echter worden omgezet in klanten? SAM Online Marketing weet als geen ander hoe dit in zijn werking gaat. Door onze webdesign tak hebben wij behalve ook voor bezoekers ook oog voor conversie. Wij weten hoe we een bezoeker van A naar B moeten begeleiden en uiteindelijk een aankoop, aanvraag of bestelling kunnen laten doen op uw website. Een SEO consultant specialist zal uw website succesvol maken. Een expert inhuren van ons online marketing bureau?

SAM Online Marketing als uw SEO consultant specialist?

SAM Online Marketing weet als SEO consultant specialist als geen ander hoe u bezoekers moet omzetten in klanten. Wij zullen uw website grondig analyseren en uw website op basis van statistische gegevens beetje bij beetje verbeteren. Onze online werkzaamheden zullen in samenwerking met u gaan en zijn er puur op gericht om bezoekers aan te trekken en deze in klanten om te zetten. Hoe wij als specialist op het gebied van SEO consultancy precies te werk gaan, leggen wij u graag nogmaals persoonlijk uit. Zo heeft u een goed beeld van wat u kunt verwachten van ons bedrijf en hoe een SEO consultant specialist te werk gaat.

Overtuigd van onze zoekmachine optimalisatie kwaliteiten?

Wilt u SAM Online Marketing als SEO consultant inhuren, heeft u interesse in vrijblijvend consultancy of heeft u verdere vragen omtrent onze diensten, neemt u dan direct contact met een expert van ons internet marketing bureau op 085 303 5745. Een SEO consultant specialist gaat graag voor u aan de slag.

Ontvang je GRATIS SEO scan t.w.v. €399,-

Waarom staat je website nog niet bovenaan in Google? Wij zoeken het voor je uit! Een van onze specialisten duikt in jouw website en geeft je een verbeterpunten voor jouw website. En dat helemaal GRATIS!

Hoe scoort jouw website in Google?