Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

SEO optimalisatie Google

Wilt u door middel van SEO optimalisatie hoog in Google terecht komen? Dat kan! Wij weten hoe. De online markt heeft zich de afgelopen jaren enorm uitgebreid. Dagelijks komen er nieuwe websites bij die voor nieuwe competitie zorgen, omdat zij ook een hoge positie bovenaan in de organische zoekresultaten willen hebben. Het is daarom geen wonder dat zoekmachine optimalisatie (SEO) voor zoekmachines zoals Google steeds meer in trek raakt. Bedrijven hebben behoefte aan zekerheid en vastigheid, zoekmachine optimalisatie (SEO) biedt dat.

Hoge posities in Google door SEO optimalisatie

Wanneer men met behulp van SEO optimalisatie en internet marketing een hoge positie in Google heeft weten te bemachtigen krijgt men gestaag meer bezoekers naar een website of webshop, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan meer aanvragen en meer conversie. Dit wordt met name veroorzaakt doordat digitale zoekers overwegend één van de eerste drie zoekresultaten (SERPs: Search Engine Result Pages) kiezen. Mensen doen dat uit gemak en omdat men Google vertrouwd. Met als gevolg dat men alleen de hoogste hits waardeert. zoekmachine optimalisatie (SEO) is om die reden het middel geworden van online marketing bureaus om te scoren bovenaan in Google, naast het feit dat het vaak gratis is of lage kosten met zich meebrengt. Wij van SAM Online Marketing leggen uit waar u op moet letten bij de SEO optimalisatie voor Google.

SEO optimalisatie voor Google loont

Ten eerste zou u moeten weten waarom SEO optimalisatie voor Google zo nuttig is. Zij zijn op dit moment de grootste marktaandeelhouder op het gebied van zoekmachines. Zo’n 90 tot 98% van de aandelen zijn van hen (anno 2016). Bing volgt op de tweede plaats met ongeveer 7%. Daarnaast maakt ongeveer 90 tot 95% van de webbezoekers gebruik van Google. Het overgrote deel van potentiële klanten is dus te bereiken door de online vindbaarheid te verbeteren met zoekmachine optimalisatie (SEO) en internet marketing voor deze zoekmachine.

Optimalisatie van uw website uitbesteden

Ten tweede is uitbesteden aan een online marketing bureau ideaal. SEO optimalisatie uitbesteden bespaart een hoop tijd en zorgen. Daarnaast heeft een SEO specialist vaak een relatief lage prijs t.o.v. van zoekmachine adverteren (SEA). Plus het gegeven dat de SEO optimalisatie van uw website voor Google zich op de lange duur uitbetaalt, omdat zoveel potentiële klanten gebruik maken van deze zoekmachine. De gemaakt kosten worden terugverdiend door verhoogde traffic die de kans aanzienlijk verhoogt op leads en prospects.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

SEO trucjes tegengaan

Als laatste leggen zoekmachines de lat hoog. Hun algoritmen verbeteren zich regelmatig en maken korte metten met ‘SEO trucjes’. Dat betekent dat partijen die SEO optimalisatie voor hun webshop uitvoeren van goeden huize moeten komen wil het verbeteren van online vindbaarheid vruchten afwerpen. Dit heeft als bijgevolg dat bezoekers websites met hoge posities onmiddellijk vertrouwen. Hoog scoren in de organische zoekresultaten zorgt dus direct voor branding. Niet onbelangrijk natuurlijk. Al met al is zoekmachine optimalisatie (SEO) voor Google een uitstekend beginpunt om mee te beginnen.

Direct uw website laten optimaliseren voor Google

Vandaag nog kunt u de SEO optimalisatie, om in Google bovenaan te komen met uw website, uitbesteden aan een ervaren internet marketing professional. SAM Online Marketing bureau verzorgt de zoekmachine optimalisatie voor uw website of webshop. U hebt gegarandeerd succes wanneer u hoog bovenaan in de organische resultaten van Google staat. U vergroot hiermee uw online rendement aanzienlijk. Kom daarom vandaag nog in contact met ons internet marketing bureau via 085 303 5754 en bespreek de zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijkheden met een SEO specialist van ons internet marketing bureau.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.