Wat zijn Meta tags?

Een Meta tag is een onderdeel van de HTML code van een website. Het kan Meta keywords of een Meta Description bevatten. Deze geven een beschrijving van de pagina, of geven een aantal sleutelwoorden op een pagina, wat weer handig is voor de zoekmachines.

Voorbeeld van een meta description:

<meta name=”description” content=” SAM Online Marketing bureau is een expert op het gebied van zoekmachine marketing (AdWords), zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media. “/>

Voorbeeld van meta keywords:

<meta name=”keywords” content=”online marketing, SEO, SEA”/>

Meta description

Waar de meta tag tegenwoordig een vrij achterhaalt systeem is, is de meta description zo relevant als het maar zijn kan. Het is namelijk de beschrijving die te zien is als je een zoekterm op Google intypt. Alhoewel de meta description verre van een zwaar meewegende ranking factor is, kun je het ter degen gebruiken om de bezoeker aan te zetten tot actie.

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online

Contactformulier

Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.