Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Nieuwe zoekwoorden vinden en je website technisch monitoren

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home | Google Search Console

Google Search Console

Google Search Console is – zoals de naam al zegt – het middel voor webmasters om hun Google optimalisatie (SEO) te verbeteren. De tool geeft een beeld van alles wat u zou moeten weten om uw website te optimaliseren volgens de richtlijnen van de zoekmachine (zoekmachine optimalisatieSEO). Met Google Search Console (GWT) krijgt u inzicht in uw organische verkeer, inbound links, ziet u hoe- en waar uw website wordt weergegeven in de zoekmachine en krijgt u inzicht in tal van andere gegevens. Lees hieronder verder over de mogelijkheden, of neem contact op om een specialist te spreken.

Organisch verkeer

Eén van de belangrijkste inzichten die u via Google Search Console kunt krijgen, is de herkomst van uw organische zoekverkeer. Zo kunt u zien hoeveel bezoekers u via welke zoekopdracht binnen krijgt. Tevens brengt de tool voor u in kaart hoeveel keer men heeft doorgeklikt en wat de gemiddelde click-through rate (CTR) is.

Behalve via Google komt het verkeer op uw website binnen via inbound links. GWT geeft ook inzicht in deze links. Zo ziet u vanaf welke pagina’s bezoekers u vinden. Tevens laat het niet alleen zien WAAR u wordt genoemd, maar ook HOE u wordt genoemd (anchorteksten).

Onze aanpak

Stap 1 Onderzoek
&
analyse
Stap 2 Plan van aanpak
&
strategie
Stap 3 Implementatie
Stap 4 Monitoring
&
optimalisatie
Stap 5 Rapportage

Crawling en indexering

Grote websites en/of webshops kunnen ook diverse crawl- of indexeringsfouten met zich meebrengen. Google Search Console krijgt u hier uitgebreid inzicht in. Zo kunt u de 404’s op uw website gemakkelijk achterhalen, maar krijgt u bijvoorbeeld ook inzicht in de meest voorkomende termen op uw website.

De mogelijkheden van GWT gaan verder dan alleen het bovengenoemde. Zo kunt u namelijk ook een boost geven aan nieuwe pagina’s, of kunt u bestaande pagina’s opnieuw laten indexeren. Wanneer u aanzienlijke wijzigingen aan uw website heeft aangebracht, heeft u namelijk geen zin om weken te wachten totdat Google deze handmatig oppakt.

Tot slot laat Google Search Console u invloed uitoefenen op de manier waarop uw website wordt gecrawld en geïndexeerd. Zo ziet u diverse indexeringsstatistieken, maar krijgt u ook extra inzicht in uw robots.txt-bestand en de sitemap (.xml) van uw website.

Stuur mij een offerte

Google Search Console

Sinds 2015 heeft Google de Webmaster Tools vervangen door Google Search Console. Dit heeft dezelfde, en nog meer functies dan Google Search Console. Vaak noemen de professionals het nog wel Webmaster Tools terwijl het gaat om Google Search Console. Laat u hierdoor dus niet verwarren. Google vond dat de term ‘Webmaster’ wat achterhaald is en daarom is het hernoemd naar het huidige Google Search Console. Naast de nieuwe naam zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd zoals de weergave, filtermogelijkheden en is de data vooral nauwkeuriger geworden.

search Console
Google Search Console

Google Search Console is de basis van waaruit je werkt als je je bezig gaat houden met zoekmachine optimalisatie. Onze specialisten zetten dit middel in om tot optimaal resultaat te komen voor jouw website.

We analyseren hierbij het volgende:

  • Zoekwoordposities en kansen
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Indexering
  • Mobielvriendelijkheid

Zo heeft Google Search Console nog talloze opties die gebruikt kunnen worden, allen met het doel jouw website zo goed mogelijk in te richten. De mogelijkheden zijn oneindig en het is de basis van je verdere optimalisatie.

Samen halen we optimaal resultaat hiermee!

Neem vandaag nog contact op en bespreek de mogelijkheden!

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Momenteel zijn wij 6 maanden bezig met een online marketing campagne. Binnen 3 maanden druppelden de eerste klanten binnen.

Wij zijn momenteel bezig met sociale media en seo campagne.

De resultaten zijn tot nu toe beter dan verwacht! De communicatie is duidelijk en er wordt altijd met je meegedacht”

- Boxspring Gekte