Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Wilt u meer leads via uw website? Gratis Website Scan
Wij bij SAM zijn gespecialiseerd in
online marketing
SEO en SEA
Webdesign + Conversie
Content Marketing + Sociale Media

Hoger in Google

Uw eigen website hoger in Google zien, is iets wat veel (online) bedrijven willen. Hoe meer uw website stijgt, des te meer bezoekers en klanten u aantrekt. Hoger komen in deze zoekmachine heeft direct te maken met uw online succes. Vandaar geven wij u enkele praktische tips, waarmee u de ranking van uw website kan verbeteren.

Het belang van een hoge positie in de zoekmachine Google

Het is belangrijk dat u met uw website hoger in Google komt te staan. De eerste 3 zoekresultaten nemen ruim 70% van het totale zoekvolume in. Door uw site hoger in Google te zetten, kunt u deze mensen bereiken. Daarnaast heeft het ook een positieve invloed op het vertrouwen van bezoekers, en hiermee de uiteindelijke conversie van uw website. Bovenaan staan en erkent worden door de zoekmachine straalt vertrouwen uit en online leads worden hierdoor aangetrokken. De sites die hoger in Google staan, profiteren meer van het online verkeer dan diegenen die eronder staan. Dit stipt het cruciale belang van zoekmachine optimalisatie (SEO) nogmaals aan.

Bovenaan in Google als onderdeel van uw online marketing campagne

Bovenaan in Google komen is een wezenlijk onderdeel van een online marketing campagne voor uw bedrijf in de internetbranche. Veel bedrijven stellen zich de vraag “Hoe kom ik hoger in Google?”, omdat het hier om de meest gebruikte zoekmachine in de westerse wereld gaat. In Nederland gebruikt ruim 94% van de mensen deze zoekmachine. Dit alleen al is reden genoeg om naar één of meerdere posities hoog in Google te streven.

Hoger in Google door middel van SEO?

We hebben nog een vraag voor u. Hoe bent u op onze website terecht gekomen? Via Google? Toeval? Zeker niet! Wij hebben bewust gekozen voor het zoekwoord “hoger in Google”, zodat u bij ons terecht komt. Wij hebben voor tal van onze klanten zoekmachine optimalisatie (SEO) projecten opgezet. En met succes. Al onze klanten staan hoog in Google op de zoekwoorden waarop zij vindbaar willen zijn.

Hoe maken wij u vindbaar in Google?

In nauw overleg met u bepalen wij de relevante zoekwoorden voor uw website en maken hier een zogenaamde zoekwoorden-analyse over. Zo weten wij precies met welke zoekwoorden u gevonden wilt worden in Google, wij het gewenste resultaat kunnen behalen, welke strategie wij het beste kunnen toepassen voor uw website en hoe wij uw online vindbaarheid moeten verbeteren. De behaalde resultaten delen we graag met u. Door middel van een uitgebreide rapportage delen we de geboekte vooruitgang. Zo weet u welke winst er behaald is en weten wij waar er nog winst te behalen valt. Maar het allerleukste blijft het zelf controleren. Gewoon uw verkozen zoekwoorden intypen in de zoekmachine en uw website hoog in de zoekresultaten terug zien. Hoger in Google door een samenwerking aan te gaan met SAM Online Marketing?

Uw website direct hoger in Google!

Eerlijk en transparant als we zijn gaan we er niet over liegen en maken het niet mooier dan het is; hoger in Google komen, en gratis bezoekers naar uw website trekken, is alleen weggelegd voor SEO specialisten die alle kennis en middelen in huis hebben om dit voor elkaar te krijgen. En zelfs voor hen zijn de bezoekers niet geheel ‘gratis’.

Neemt u daarom contact op met één van onze zoekmachine optimalisatie specialisten voor SEO uitbesteden en kom hoger in Google samen met SAM Online Marketing. Bekijkt u toch liever eerst hoe uw website scoort volgens de richtlijnen van Google? Doe dan onze SEO scan!

Gratis Website Scan

Technische verbeterpunten website
Vindbaarheid in Google vergroten
Conversie optimalisatie verbeteren
Leadgeneratie verhogen
Scan nu

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199,- Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat!
Contact opnemen
internet marketing bureau
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.8/5 - 24 beoordelingen
Call Now Button