Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

Hoe kom ik hoger in Google?

Hoe kom ik hoger in Google?” is een vraag die veel mensen zich stellen. Deze vraag komt op door het besef dat deze zoekmachine een belangrijke speler op het internet is en SEO de meestgebruikte vorm van internet marketing is. Het online rendement van uw website hangt in sterke mate af van uw organische ranking. Hoger in Google komen betekent uw online vindbaarheid verbeteren en het bereik van uw website vergroten. Veruit de meerderheid van de mensen in Nederland gebruikt Google als haar voornaamste zoekmachine. Ongeveer 90 tot 98%, wat ligt aan het medium dat gebruikt wordt (PC, laptop, mobiel, tablet of overig apparaat).

Uw website hoger in Google zetten kan op twee manieren, opgedeeld in SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren). “Hoe kom ik hoger in Google?” vindt zijn grondslag in het onderzoeken van deze twee manieren.

Hoe kom ik hoger in Google met SEA/SEO?

“Hoe kom ik hoger in Google?” kan met een van deze twee aanpakken beantwoordt worden. U kunt ook kiezen om beide toe te passen. Zoekmachine adverteren (SEA) draait om gegarandeerd plekken te stijgen en zelf bovenaan te staan, alsmede met zekerheid gevonden worden op het internet. SEA is ideaal voor iemand die zijn of haar website zonder twijfel hoger in Google wilt laten ranken. Het nadeel is dat dit aanvullende kosten met zich meebrengt. Deze internet marketing vorm komt tegen een bepaald tarief.

Bovenaan in Google door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is ook een geschikte manier om hoger in Google te komen met uw website. Het is gratis, maar kost meer tijd en is moeilijker op te zetten dan SEA. De bedoeling is om uw website hoger in Google te laten ranken door middel van het correct indelen van de webpagina’s met inhoud. De computersoftware van de zoekmachine scant de site en keurt op een honderdtal factoren of het aan haar maatstaven voldoet. Wanneer de webpagina’s goed uit de verf komen, zal u daadwerkelijk hoger in Google komen. In de volgende alinea behandelen we een andere ranking factor om de vraag “Hoe kom ik hoger in Google?” te voldoen.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Hoe kom ik hoger in Google met linkbuilding?

De vraag hoe u hoger in de zoekmachine Google kan komen, kan ook met linkbuilding worden opgelost. Het is niet een op zichzelf staande oplossing, maar dient in combinatie met andere technieken te worden toegepast. Linkbuilding heeft te maken met het weven van een online netwerk om uw website bovenaan te positioneren.

Een goed netwerk opbouwen

Om hoger in Google te komen, is het van belang dat dit netwerk goed in elkaar zit. Het in- en uitgaan van links op uw landingpages zorgt voor een bepaalde waarde voor de betreffende pagina. Wanneer gedetecteerd wordt dat deze pagina zich verhoudt met niet relevante of sites met slechte waarden, dan daalt ook de waarde van uw webpagina. Andersom geldt hetzelfde bij deze online marketing strategie.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Interne werkzaamheden

Intern is het gunstig voor uw ranking in de zoekresultaten dat online bezoekers goed door uw internetpagina’s weten te navigeren. Een goede, gebruikersvriendelijke site (ook door bijvoorbeeld de laadsnelheid van de pagina’s) draagt bij aan het hoger komen in Google.

Sociale media

Sociale media gebruiken om meer verkeer naar u toe te trekken, is ook een wijze waarop men extra klanten kan krijgen. Indirect kan het zelfs lijden tot het verhogen van uw positie in de zoekmachine. U vergroot er namelijk uw autoriteit mee. Het bijhouden van een weblog kan online leads omvormen in vaste klanten. Ook met deze relatief nieuwe internet marketing strategie kunt u de vraag ‘hoe kom ik hoger in Google’ benaderen.

Bovenaan in Google met SAM Online Marketing

SAM Online Marketing biedt een uitgebreid antwoord op de vraag hoe u bovenaan in Google komt. Ons bureau heeft reeds ervaring met deze uitdaging en heeft met onze klanten meerdere succes geboekt en topposities bereikt. Ons team bestaat uit gedreven personen die werkzaam zijn in onder andere de hier besproken vakgebieden. Samen kunnen wij hoger in Google komen met uw website. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 085 303 5745 en kom erachter hoe makkelijk wij u hoger in Google kunnen krijgen.

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.