Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home | SEO copywriting service

SEO copywriting service

U schakelt een SEO copywriting service in op het moment dat u de volledige inhoud van uw website wilt aanpakken, met als uiteindelijke doel een hoge positie binnen de organische zoekresultaten van zoekmachines als Google. Een SEO copywriting expert zal zich dan ook voornamelijk richten op de inhoud en structuur van uw website.

Contact met ons opnemen

De toegevoegde waarde van een externe copywriting service

Wanneer u een goede copywriter inschakelt, zal u niet alleen hoog in Google komen. De inhoud van uw website is namelijk zo ingericht, dat de bezoeker ook op een subtiele wijze door uw website wordt begeleid. Een online marketing specialist op dit gebied inschakelen, levert u hierdoor ook een verhoogde conversie op. Op deze pagina leest u alles over de SEO copywriting service van ons internet marketing bureau en hoe SAM Online Marketing bedrijven succesvol maakt.

Schakel een expert op het gebied van SEO copywriting service in

Wanneer u een expert op het gebied van SEO copywriting service inschakelt, zal u zich niet langer zorgen hoeven maken om de inhoud van uw website. Een online marketing specialist op dit gebied zorgt er namelijk voor dat uw website direct is ingericht op de zoekmachines en dat de betreffende pagina’s conversiegericht zijn.

Relevante zoektermen

Allereerst zal onze SEO copywriting service ervoor zorgen dat de voor u relevante zoektermen in Google worden bepaald. Onze SEO copywriter brengt per woord in kaart wat het zoekvolume is en wat de concurrentie hiervan is. Hierna worden deze zoekwoorden gecategoriseerd en wordt de structuur van uw webpagina’s bepaald.

Pagina’s ‘combineren’

Het unieke voordeel van ons online marketing bureau is dat onze pagina’s elkaar versterken. Zo profiteert pagina 1 mee van pagina 10 en profiteert pagina 5 weer mee van pagina 23, om maar een voorbeeld te noemen. De precieze invulling hiervan is aan onze SEO copywriting service, maar het uiteindelijke doel ervan is dat het resultaat oplevert.

Full service SEO copywriting service

In onze full service SEO copywriting service houden we rekening met de eisen van het algoritme van Google. Ten eerste schrijft ons internet marketing bureau nooit voor Google; we schrijven voor de bezoeker op uw website. Het is de bezoeker die uiteindelijk een tekst op uw website leest. Vervolgens bepaalt deze of hij contact met u gaat opnemen of een bestelling gaat doen. Natuurlijk moet een tekst wel geoptimaliseerd worden voor Google, maar er moet altijd worden uitgekeken voor over-optimalisatie. Dit zal worden bestraft door Google en leest niet prettig. Een goede tekst daarentegen zal worden gewaardeerd door de lezers.

Het verwerken van de zoekwoorden door een expert

De zoekwoorden waarop u wil ranken moeten worden verwerkt op de landingspagina. Hierbij houden wij rekening met de volgende onderdelen; De zoekwoordratio zal niet te hoog zijn en niet te laag. Het zoekwoord wordt op een natuurlijke manier verspreid over de tekst. Het zoekwoord wordt verwerkt in de tussenkopjes en in eventuele bulletlists. Ook maken we als professional gebruik van synoniemen, meervoud en vervoegingen van het zoekwoord. Het zoekwoord moet daarbij zo ver mogelijk voorin de kop en de title worden geplaatst.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kop en title

De kop van een online tekst, ook wel H1 genoemd in HTML-termen, en de title tag, zijn belangrijke onderdelen van de optimalisatie en SEO copywriting service. Als hier het zoekwoord in ontbreekt, mist Google twee belangrijke indicatoren waarmee de zoekmachine kan zien waar een pagina over gaat. Deze moeten daarom zo uniek mogelijk worden gemaakt ten opzichte van de rest van de website.

Duplicate content

Heeft u verschillende pagina’s die over hetzelfde gaan? Zorg dan dat deze teksten uniek worden gemaakt. Herschrijf de pagina’s en geef elke pagina een andere header. Zo zal duplicate content worden voorkomen. Hiervoor kunt u ook een copywriter van ons online marketing bureau inschakelen.

Zo zijn er nog meer onderdelen die in onze SEO copywriting service naar voren zullen komen.

Direct onze service op het gebied van SEO copywriting inschakelen?

Onze SEO copywriting service is per direct voor u beschikbaar en er staat een professional voor u klaar om aan de slag te gaan.

Profiteer direct mee van onze unieke aanpak op het gebied van SEO copywriting service en zorg dat uw website eindelijk winst gaat maken. Extra bezoekers + conversiegerichtheid = extra omzet.

Aan de slag met een SEO copywriting expert?

Wilt u daarom optimaal online rendement uit uw website halen met een copywriter van ons internet marketing bureau, schakel dan direct onze SEO copywriting service in.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen.

Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!”

- Brahim Vlogs