Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
SEO
SEO copywriting service
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

SEO copywriting service

U schakelt een SEO copywriting service in op het moment dat u de volledige inhoud van uw website wilt aanpakken, met als uiteindelijke doel een hoge positie binnen de organische zoekresultaten van zoekmachines als Google. Een SEO copywriting expert zal zich dan ook voornamelijk richten op de inhoud en structuur van uw website.

De toegevoegde waarde van een externe copywriting service

Wanneer u een goede copywriter inschakelt, zal u niet alleen hoog in Google komen. De inhoud van uw website is namelijk zo ingericht, dat de bezoeker ook op een subtiele wijze door uw website wordt begeleid. Een online marketing specialist op dit gebied inschakelen, levert u hierdoor ook een verhoogde conversie op. Op deze pagina leest u alles over de SEO copywriting service van ons internet marketing bureau en hoe SAM Online Marketing bedrijven succesvol maakt.

Schakel een expert op het gebied van SEO copywriting service in

Wanneer u een expert op het gebied van SEO copywriting service inschakelt, zal u zich niet langer zorgen hoeven maken om de inhoud van uw website. Een online marketing specialist op dit gebied zorgt er namelijk voor dat uw website direct is ingericht op de zoekmachines en dat de betreffende pagina’s conversiegericht zijn.

Relevante zoektermen

Allereerst zal onze SEO copywriting service ervoor zorgen dat de voor u relevante zoektermen in Google worden bepaald. Onze SEO copywriter brengt per woord in kaart wat het zoekvolume is en wat de concurrentie hiervan is. Hierna worden deze zoekwoorden gecategoriseerd en wordt de structuur van uw webpagina’s bepaald.

Pagina’s ‘combineren’

Het unieke voordeel van ons online marketing bureau is dat onze pagina’s elkaar versterken. Zo profiteert pagina 1 mee van pagina 10 en profiteert pagina 5 weer mee van pagina 23, om maar een voorbeeld te noemen. De precieze invulling hiervan is aan onze SEO copywriting service, maar het uiteindelijke doel ervan is dat het resultaat oplevert.

Full service SEO copywriting service

In onze full service SEO copywriting service houden we rekening met de eisen van het algoritme van Google. Ten eerste schrijft ons internet marketing bureau nooit voor Google; we schrijven voor de bezoeker op uw website. Het is de bezoeker die uiteindelijk een tekst op uw website leest. Vervolgens bepaalt deze of hij contact met u gaat opnemen of een bestelling gaat doen. Natuurlijk moet een tekst wel geoptimaliseerd worden voor Google, maar er moet altijd worden uitgekeken voor over-optimalisatie. Dit zal worden bestraft door Google en leest niet prettig. Een goede tekst daarentegen zal worden gewaardeerd door de lezers.

Het verwerken van de zoekwoorden door een expert

De zoekwoorden waarop u wil ranken moeten worden verwerkt op de landingspagina. Hierbij houden wij rekening met de volgende onderdelen; De zoekwoordratio zal niet te hoog zijn en niet te laag. Het zoekwoord wordt op een natuurlijke manier verspreid over de tekst. Het zoekwoord wordt verwerkt in de tussenkopjes en in eventuele bulletlists. Ook maken we als professional gebruik van synoniemen, meervoud en vervoegingen van het zoekwoord. Het zoekwoord moet daarbij zo ver mogelijk voorin de kop en de title worden geplaatst.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

SEO specialist

De kop en title

De kop van een online tekst, ook wel H1 genoemd in HTML-termen, en de title tag, zijn belangrijke onderdelen van de optimalisatie en SEO copywriting service. Als hier het zoekwoord in ontbreekt, mist Google twee belangrijke indicatoren waarmee de zoekmachine kan zien waar een pagina over gaat. Deze moeten daarom zo uniek mogelijk worden gemaakt ten opzichte van de rest van de website.

Duplicate content

Heeft u verschillende pagina’s die over hetzelfde gaan? Zorg dan dat deze teksten uniek worden gemaakt. Herschrijf de pagina’s en geef elke pagina een andere header. Zo zal duplicate content worden voorkomen. Hiervoor kunt u ook een copywriter van ons online marketing bureau inschakelen.

Zo zijn er nog meer onderdelen die in onze SEO copywriting service naar voren zullen komen.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button