Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is online marketing?

Online marketing is een term die tegenwoordig vaak wordt gebruikt. Als we onszelf afvragen ‘wat is online marketing?’, komen we tot de volgende conclusie: Online marketing is het halen van gestelde marketingdoelstellingen door de inzet van internet en bijbehorende technologieën. Jaarlijks komen er weer nieuwe manieren van online marketing bedacht. Dit zorgt ervoor dat het een steeds ontwikkelende vorm van marketing is.

Hoewel online marketing vaak wordt gelinkt aan webshops en e-commerce, is het veel breder. Zo gaat het ook over SEO, SEA, social media marketing en e-mailmarketing. Dit zijn de belangrijkste onderdelen van online marketing.

Hoe werkt online marketing?

Hoe online marketing precies werkt is een zeer uitgebreid verhaal. Er zijn veel onderdelen van online marketing die gebruikt kunnen worden om ervoor te zorgen dat mensen diensten of producten afnemen. Door verschillende factoren van online marketing te combineren komen er mensen op uw website waarvan het de bedoeling is dat ze converteren. Wat conversie is, is afhankelijk van het bedrijf. Voor sommige bedrijven is een aankoop een conversie maar het invullen van contactformulier kan ook een conversie zijn. Dit is vaak bij meer dienstverlenende bedrijven het geval.

Contact met ons opnemen

Wat is een online marketing strategie?

Een online marketing strategie zijn alle activiteiten op internet die moeten zorgen dat het product of de dienst van een bedrijf bekend worden bij zoveel mogelijk (potentiële) klanten. Dit moet uiteindelijk omzet realiseren. Online marketing strategieën worden gebruikt door business-to-business en business-to-consumer bedrijven.

Het is belangrijk om een online marketing strategie te maken zodat u niet in de wilde weg maar wat gaat ondernemen. In de strategie komen een aantal doelstellingen die u wilt behalen door middel van online marketing. Omdat online marketing constant in beweging is, is het belangrijk om de gestelde doelen constant te evalueren, bijstellen en reageren. Om deze doelen te halen zijn een hoop marketinginstrumenten die u kunt gebruiken. Kies de instrumenten die het beste bij uw bedrijf en visie passen en laat u eventueel helpen door een online marketing bureau.

Wat is een online marketing bureau?

Een online marketing bureau is een marketing bureau gericht op het online gedeelte zoals SEO en SEA. Een online marketing bureau gebruikt internet om ervoor te zorgen dat een bedrijf of organisatie bekend wordt bij de doelgroep. Dit kan door bijvoorbeeld:

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO): Dit is het optimaliseren van een website zodat deze een hoge positie krijgt in Google en andere zoekmachines.
 • Zoekmachine adverteren (SEA): Het gebruiken van Google AdWords en Google AdSense om advertenties in te zetten op websites en in de zoekresultaten.
 • Social media marketing: Zorgen dat een bedrijf een relatie op kan bouwen met een klant via social media zoals Instagram, Facebook en LinkedIn.
 • E-mailmarketing: versturen van verschillende type nieuwsbrieven.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden binnen online marketing zoals linkbuilding en contentmarketing. Een online marketing bureau kan een bedrijf of organisatie verder vooruit helpen via internet.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Jake Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en haal er geweldige resultaat uit.

Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.”

- Raymond van Heijningen, Personal trainer